Рівненський "Верес" повернувся до тренувань (ВІДЕО)

кадр з відео

Гравці рівненського "Вереса" провели перше у цьому році тренування, пише UA: Рівне.

Зробили це на стадіоні "Авангард". Готуючись до другої частини сезону у Другій лізі, футболісти проведуть три тренувальні збори. Перший пройде у Рівному, на ньому будуть відновлювати фізичні кондиції.

Надалі "Верес" вирушить до Івано-Франківська, де візьме участь у футбольному турнірі. Що ж до місця і часу третього збору, то, як повідомив головний тренер клубу Олег Шандрук, з цим зараз визначаються.

Під час зимової перерви у команді сталися кадрові зміни. Зокрема, тренерський штаб поповнив 36-річний Михайло Тюрин, який свого часу виступав за "дубль" донецького "Шахтаря". Як повідомив Олег Шандрук, нині в команді перебуває сім новачків, які можуть поповнити лави "Вереса". Є серед них один рівнянин.

– Є гравці у нас нові – семеро новачків, сподіваюся, вони нам допоможуть. Є індивідуальні домовленості, ми їх вели, я переглядав дуже багато відео, є надії на певні їхні якості. Звичайно, вони мають підтвердити свій рівень на тренуваннях і товаристських іграх. Тренується з нами Юрій Гаврусевич, це молодий голкіпер, він з Рівного, – сказав головний тренер НК "Верес" Олег Шандрук.

Читайте також