Рівненську митницю 46 разів попросили надати публічну інформацію

фото ілюстративне

За період з січня по грудень 2018 року  до Рівненської митниці ДФС надійшло 46 інформаційних запитів.

За формою подання 33 запити надійшли поштою та 13– електронною поштою.

Щодо категорій запитувачів, які зверталися до Рівненської митниці ДФС, то 27 запитів отримано від громадських організацій, 11 – від громадян, 3  – від журналістів, 2 – від органів державної виконавчої влади, 2  – від товариства з обмеженою відповідальністю та 1 – від органів прокуратури.

Запитувачів цікавила інформація стосовно процедури алгоритму дій у разі неможливості вивезення за межі митної території України транспортного засобу, який ввезений на митну територію України в митному режимі «тимчасове ввезення»  до 1 року, внаслідок їх повного зіпсування (знищення шляхом пожежі), інформації щодо перерахування коштів митницею до Державного бюджету України від реалізації конфіскованого транспортного засобу, щодо здійснення суб`єктами господарської діяльності Кременецького району імпортно - експортих операцій в зоні діяльності Рівненської митниці ДФС, щодо митного оформлення в зоні діяльності Рівненської митниці ДФС транспортних засобів, у розрізі груп УКТЗЕД, інформація щодо посадової особи Рівненської митниці ДФС з наданням копії декларації про майно, доходи, витрати та зобов’язання фінансового характеру, перелік суб`єктів господарювання, що здійснювали експорт та імпорт товарів за кодом УКТЗЕД – 4401 за період 2013-2017 роки, інформація щодо кількості вхідної кореспонденції від правоохоронних органів за 2017 рік, інформація про склад  дисциплінарної комісії Рівненської митниці ДФС та кількість дисциплінарних проваджень у 2017-2018 роках, інформацію з основної діяльності Рівненської митниці ДФС а також надання консультації з питань застосування окремих норм законодавства України з питань державної митної справи. 

Усі запити було розглянуто та опрацьовано у строк, встановлений  ч.1 ст.20 Закону України від 13 січня 2011 року №2939-VІ «Про доступ до публічної інформації». За результатами розгляду фахівцями Рівненської митниці ДФС всі запити задоволено та надано вичерпні відповіді.


Запити  на отримання публічної інформації, розпорядником якої є Рівненська митниця ДФС може бути подано: 
- на поштову адресу митниці – 33028, м. Рівне, вул. Соборна, 104; 
- на електронну адресу: [email protected]
- факсом: (0362) 62-35-37; 
- за телефоном: (0362) 26-94-71; 
- особисто в усній формі спеціалісту з розгляду звернень та забезпечення      доступу до публічної інформації.

Відповідь на запит надається у спосіб, обраний запитувачем.

З документами чи їх копіями, які містять публічну інформацію можна ознайомитися в приміщенні Рівненської митниці ДФС (м. Рівне, вул. Соборна,104).

Повідомляє Рівненська митниця ДФС

Читайте також