Рівнерада обмежила премії керівникам міськради на час війни

На сесії Рівнеради депутати проголосували за обмеження премій керівникам управлінь, департаментів, а також заступникам міського голови. 

За це рішення проголосували усі присутні 23 депутати. Відповідно до рішення чиновникам обмежують премії у розмірі 10 % від посадового окладу. Це не стосується рядових працівників. 

Міський голова Рівного Олексанлр Третяк перед голосуванням нагадав, що 31 березня підписав відповідне розпорядження. А передував цьому скандал стосовно високих премій чиновникам за березень. 

- Ще на початку квітня підписавши розпорядження, зняв усі премії до мінімального рівня забезпечення. Хочу подякувати всім чиновникам, які день і ніч працювали на підтримку Збройних сил та забезпечення життєдіяльності міста. Хочу подякувати всім комунальним підприємствам та іншим службам, - сказав Олександр Третяк. 

- На даний час посадові особи різних управлінь департаментів будуть отримувати "голий" оклад і 10 % гарантованих державою надбавок, що регламентується постановами Кабміну. 

Разом з тим хочу сказати, що міський голова сам собі не підписує надбавок і ніколи цього не робив, ці речі регламентуються відповідними постановами та рішеннями міськради. 

 

Читайте також