Рівнян просять допомогти батькові двох дітей подолати важку хворобу

фото - Інстаграм

Друзі, звертаємося до вас через надзвичайно складну ситуацію в сім‘ї наших друзів - Олександра та Ольги Безуглих.

Справа в тому, що ще зовсім недавно вони раділи життю, мали плани на майбутнє, ніхто навіть думки не мав, що біда так близько.На сьогодні в Олександра, люблячого батька та чоловіка, страшний діагноз - онкологія прямої кишки та метастаз в головному мозку. Сім‘я та друзі хочуть боротися за шанс на життя для Саші.

Як можемо ми сьогодні допомогти для цієї сім‘ї? На даний момент Саша страждає від нападів через набряк головного мозку. Щоб зменшити набряк, Сашко мусить проходити медикаментозну терапію. Ще його погодилися прийняти та прооперувати в Клініці СПІЖЕНКО. Операція коштуватиме для сім‘ї 170 тис.грн. Крім того, кошти будуть потрібні на ліки, про які ми будемо знати, коли Олександра госпіталізують.

ДРУЗІ, не будьмо байдужими! Саме від нашого милосердя залежить, чи буде шанс у батька бачити, як ростуть його діти. Давайте проживемо тиждень без лате чи інших приємностей, а кошти пожертвуємо для тих, хто сьогодні потребує більше, ніж ми. Давайте пам‘ятати: «Хто милостивий до нужденного, той позичає для Господа,і чин його Він надолужить йому.» Пртч.19:17

НОМЕР КАРТКИ ПРИВАТБАНКА - 5363 5423 0515 0022 (Безуглий Олександр)

БЕЗУГЛА ОЛЬГА (дружина) - 096 660 60 80 ( номер телефону)

Читайте також