Рівнян просять допомогти зібрати кошти на лікування для хлопчика з рідкісною хворобою

Максиму Лук’янюку з смт.Демидівка Рівненської області потрібна допомога. У нього один з найрідкісніших видів первинних імунодефіцитів, врятувати може лише трансплантація стовбурових клітин від неродинного донора. Без операції діти з таким діагнозом не доживають до 10-річного віку, пишуть батьки хворого хлопчика з Рівненщини. 

У хлопчика рідкісне генетичне захворювання: вроджений імунодефіцит: Х – зчепленний лімфопроліферативний синдром 1-го типу. Єдиний шанс одужати- трансплантація кісткового мозку за кордоном. Хлопчику згодилась допомогти клініка Верони (Італія). Щоб розпочати пошук донора потрібно оплатити 30тис.євро. Загальний рахунок лікування,включаючи пошук донора, який надіслала клініка 120 тис.євро. 

Як повідомили батьки Максимка, наразі вже зібрали кошти для оплати донора, а це - 30 тисяч євро. Аби лікуватися в італійській клініці необхідно ще майже 90 тисяч євро. 

"Дякуємо, сума на донора зібрана. Для пошуку все готове, чекаємо відповідь з клініки про результати типування нашої крові. Після цього оплачуємо решту суми для, і розпочинається пошук. За словами лікарів він триває приблизно 3 місяці. Надіємось, що держава з нового року доплатить клініці до повної суми операції, але ми продовжуємо збирати кошти", - пишк тато Дмитро Лук'янюк.

Для сім'ї Максима ця сумма непосильна, а час не чекає!!! Будь-яка інфекція може коштувати Максимкові життя!!! 
5168 7573 7264 2795 - Приватбанк Лук`янюк Наталія Миколаївна (Мама)
5168 7573 1855 1381 – Приватбанк Лук`янюк Дмитро Війталійович (Тато)

Читайте також