Рівнян запрошують намалювати майбутнє України

24 серпня 2019 року ми святкуватимемо 28 років з Дня Незалежності нашої держави. За цей час українці пережили немало злетів та падінь. Настав час робити висновки з нашого життєвого досвіду та відповідально планувати своє майбутнє.

ВІ «Активна Громада» запрошує громадян, депутатів місцевих рад, представників місцевого самоврядування, ЗМІ взяти участь у всеукраїнській акції: “Намалюй: якою ти бачиш Україну через 5 років”.

23 серпня об 11 годині на майдані Незалежності (праворуч пам’ятника Т. Шевченку) відбудеться акція, яка має на меті - дізнатися, якою громадяни бачать Україну через 5 років та, що вони готові робити для її розвитку?

ВІ «Активна Громада» буде креативно відзначити День Незалежності України. Ми пропонуємо не просто відпочити у цей день, а помріяти про те, якою наша держава буде через 5 років. Яких змін ми хочемо побажати нашій Україні в її день народження. Та, що кожен з нас готовий зробити, аби досягнути цих змін.   

Під час акції учасники малюватимуть на карті України свої побажання. Що символізують ці малюнки? Чому саме цих змін прагнуть українці? Як вони бачать свою роль у розбудові процвітаючої України протягом наступних 5 років? Що учасники акції вже роблять для розвитку нашої держави та, що вони готові робити?

Акція паралельно проходитиме у різних куточках України.

Всеукраїнська ініціатива «Активна Громада» – об’єднання людей та громадських рухів задля самоорганізації та участі у вирішенні місцевих проблем. Ініціатива створена в межах діяльності Інституту «Республіка». Ми працюємо задля підвищення свідомої активності громадян

Контактна особа – Наталія Головач, +38 097 68 08 014

Читайте також