Рівнянам пропонують увійти до складу поліцейської комісії Управління поліції охорони області

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

Оголошується прийом документів від кандидатів до складу постійної поліцейської комісії Управління поліції охорони в Рівненській області.

Відповідно до законодавства у територіальних органах поліції утворюються постійні поліцейські комісії, до складу яких обласна рада обирає двох представників від громадськості.

З 23 серпня по 23 вересня 2019 року включно Рівненська обласна рада здійснює прийом документів від претендентів до складу постійної поліцейської комісії Управління поліції охорони в Рівненській області. Відповідно до Закону України «Про Національну поліцію» (стаття 51) представники від громадськості повинні обиратись із числа осіб, які мають бездоганну репутацію, високі професійні та моральні якості, суспільний авторитет.

Для винесення кандидатури представника від громадськості на розгляд депутатів кандидатам потрібно подати в кабінет 328 обласної ради (м.Рівне, майдан Просвіти, 1) наступні документи:

- лист-клопотання фізичної або юридичної особи на ім’я голови обласної ради з пропозицією ввести особу до складу поліцейської комісії;

- автобіографія та копії документів про освіту кандидата до складу поліцейської комісії;

- згода на обробку персональних даних кандидата;

- документи, що, на думку кандидата, підтверджують бездоганну репутацію, високі професійні та моральні якості, суспільний авторитет особи, яка виявила бажання ввійти до складу поліцейської комісії (рекомендаційні листи, характеристики, рекомендації тощо).

В подальшому кандидатури кандидатів будуть винесені на розгляд обласної ради.

Читайте також