Рівняни сплатили понад 67 млн грн військового збору

Платники Рівненщини вносять свій вагомий внесок в справу відновлення миру. З початку 2018 року вони сплатили 67,4 млн грн військового збору. В порівнянні з минулим роком надходження зросли на 13,9 млн грн, або 26 відсотків.

Ставка збору становить 1,5% доходів, що підлягають оподаткуванню. Платниками військового збору є фізичні особи – резиденти та нерезиденти, які отримують доходи в Україні. Відповідальними за нарахування збору до бюджету є роботодавці, що нараховують доходи у вигляді заробітної плати на користь платника податків.

«Сплата військового збору – це  посильний внесок кожного громадянина для підтримання обороноздатності української армії та встановлення миру в нашій державі. Звертаюсь до усіх роботодавців регіону, які виплачують своїм працівникам неофіційну заробітну плату і таким чином занижують військовий збір,  своєчасно і в повному обсязі  сплачувати відрахування  з реальних заробітків працівників», - зазначив перший заступник начальника Головного управління ДФС у Рівненській області  Анатолій Клячук.

За інформацією ГУ ДФС у Рівненській області

Читайте також