Рівняни зустрілися з послом Франції (ФОТО)

03 квітня в рамках  візиту делегації Посольства Франції в Україні до міста Рівне та з метою участі у церемонії відкриття фестивалю «Французька весна в Україні», а також для обговорення  з керівництвом міста питань україно - французької двосторонньої співпраці в залі засідань міськвиконкому відбулася зустріч з Надзвичайним та Повноважним Послом Франції  в Україні Ізабель Дюмон, представниками делегації та керівництвом «Альянс Франсез» в Україні та Рівне.

«Франція надзвичайно демократична країна і з високим рівнем життя. В Рамках співпраці та для початку дружніх відносин та обміну передовим досвідом, ми готові  домовитись про проведення бізнес-форуму у Рівному, з метою залучення французьких інвесторів. Міська влада зробить найкращі інвестиційні умови для них, адже у Рівному вже кілька років відкрито невелике французьке підприємство, яке виготовляє великі металеві контейнери та контейнери для сміття» - зазначив міський голова Володимир Хомко.

Нагадаємо, що о 16:30 у Міському будинку культури відбудеться урочисте відкриття фестивалю «Французька Весна в Україні».

Читайте також