Рівнянин стверджує, що його вдарило струмом у тролейбусі: що робити у таких ситуаціях

Ілюстративне фото

У Рівному під час активних опадів та вологої погоди не рідко траплялися випадки, коли пасажирів тролейбусів "било" струмом. Зокрема, такі інциденти бували у старому транспорті.

У мережі один із пасажирів рівненського тролейбуса поскаржився на те, що втрапив саме у таку ситуацію.

"Хочу розповісти про неприємну ситуацію. Сьогодні, сідаючи у тролейбус вдарило струмом, причому конкретно. Хотілося б знати, до кого звертатись у такій ситуації", - пише автор посту.

Речник "Рівнеелектротрансу" Антон Бриних для "Рівне Медіа" прокоментував дану ситуацію:

"Взагалі з такими скаргами звертаються не часто. "Сира" погода, можливо був витік струму. У таких випадках можна завертатись на Фейсбук-сторінці "Рівнеелектротрансу" приватним повідомленням. Крім того, потрібно підійти до кондуктора і сказати про неполадки. Тоді про інцидент повідомляють диспетчеру і приїжджає аварійна служба для перевірки транспорту. Якщо щось серйозне, то тролейбус відправляють у депо. У новіших тролейбусах це трапляється вкрай рідко. У старіших таке дійсно було часто, але вони зараз майже не їздять".

У випадку удару струму пасажирам варто писати на сторінку КП "Рівнеелектротранс". У повідомленні варто вказати час, місце, номер тролейбуса (можна з фото) і опис ситуації.

Читайте також