Рівнянка потребує допомоги у подоланні прогресуючої хвороби

фото - Фейсбук

Оксана Блащук просить допомогти доньці Діані, яка бореться із прогресуючою хворобою.

Вже через 10 днів нам необхідно закупити усі ліки для Діанки, щоб розпочати медикаментозне лікування. Сума захмарна- 36 290 грн, а коштів взагалі немає. Зверталась із заявами і подала пакет документів у міську держадміністрацію ще 2 місяці тому, відповіді так і не дочекалась...

Доброго усім часу! Наша маленька родина усім надзвичайно вдячна за постійну вашу підтримку, допомогу на реабілітації і лікування нашої донечки Діаночки. Знову надійшов час провестиїй медикаментозне лікування дороговартісними препаратами. Лише завдяки постійному, безперервному лікуванню, постійній реабілітації, фізкультурам- наша донечка тримається на ногах, переносить в руках посуд (батько наших діток цього давно робити не може, вже 6 років в інвалідному візку, рідина, яка налита в миску чи чашку- виливається, через тремор нижніх і верхніх кінцівок, також поступово парез сковує м'язи обличчя).

Це жахливо уявляти, розповідати, ми просто навчилися жити сьогоденням, лише таким чином можливо радіти життю!

Я хочу, мрію, бажаю і намагаюсь якнайдовше зберегти Діаночці здорове життя, зупинити прогресування страшного захворювання. Я прохаю допомогти нам у цьому, ми нічого не варті і не спроможні без вашої підтримки. Усі ліки мають космічні ціни. Нам дуже необхідно закупити: 

Цереброкурін 10 ампул - 14000 - 15 000 грн;
Пропес - 10 ампул - 11 000 грн.
Цераксон - 10 ампул по 1000 мг - 930 грн;
Nicetile - 90 табл. (3 упак.) - 26 євро*3=78 євро
Delecite - 30 ампул(3 упак) - 20 євро*3=60 євро.
Tricortin - (5 упак.) 14 євро*5 =70 євро
Cogiton- 40 ампул (4 упак.) 26 євро*4 = 104 євро.

Разом = 36 290 грн.
Це ще не усі медикаменти для проведення лікування в домашніх умовах.
Дещо : омега3, лецитин, коензимQ10, - ми ще маємо.
Ми безмежно будемо вдячні за кожну руку допомоги. Адже, кожна гривня - це порятунок для нашої доньки від інвалідного візка!

Я одна утримую трьох діток і важкохворого неходячого чоловіка.
Тому змушена постійно, вже п’ятий рік, просити у вас про допомогу, так як ще можливо зупинити прогресування хвороби у старшої донечки,(спіноцеребелярна мозочкова атрофія прогресуючий перебіг) і продовжити життя батька для трьох діток. Заздалегідь безмежно усім дякую хто так чудово нас підтримує!!!

Діанка може втратити все: можливість рухатись, чітко вимовляти слова, жити повноцінним життям. Це страшна недуга, яка вражає нервові закінчення, клітини мозку. Йде прогресування хвороби, різко порушується координація, атакує параліч усіх м’язів, настає швидка атрофія.
Просто благаю усіх зрозуміти мене, як маму і дружину , важкохворих цінних для мене людей.
Я не мала змогу роками надавати реабілітацію і дороговартісне лікування чоловіку, хвороба скосила його дуже швидко.
Як важко усвідомити, що все так швидко може стати з донечкою. 
Є надія зупинити прогресування хвороби через натхненну працю у реабілітаціях, інтенсивне лікування, але це все величезні кошти.

Дякуємо за ваше милосердя!!!

Приват Банк 5167 9851 0008 4490
Оксана Блащук, 0980372461

Для допомоги коштами через Western Union, Contact, UniStrim:
Ukraina, Rivne, Oksana Blashchuk,
+380991656960

Читайте також