Рівнянка просить врятувати дитину від інвалідного візка

Oksana Blaschuk просить подарувати хворій Діанці Різдвяне Диво!

Не вистачає ще 19 000 грн.

Для Діанки необхідне продовження медикаментозного лікування в Київській клініці ім. лікаря Бєрсєнєва. У нас зовсім мало часу лишається , щоб зібрати необхідну суму: 25 000 грн на лікування, проживання, проїзд. До зупинок Діані стає ходити важко, часто падає і травмується, що їй категорично не можна, так як виникають на місцях забою фібромні новоутворення. Оперувати з її хворобою також небезпечно. Лікар-онколог наголошує, що Діану необхідно берегти від травмувань. Тому часто стали користуватись послугами служби таксі.

Ми повинні проходити лікування безперервно, шукати нові методи, щоб Діанка не сіла в інвалідний візок. Я, навіть, уявити не спроможна як маю справитись з двома людьми на візках, і ще й з часто хворіючим, нашим ніжним і делікатним Давидом.

Діанка і її батько мають однакове, важке прогресуюче захворювання: спіноцеребелярна атаксія (атрофія мозочку). Батько діток Михайло прикутий до візка вже 6 років, хворіє цим захворюванням понад 26 років. В Діани проявилась хвороба в 2014 році.  При цій хворобі параліч сковує рухи усього тіла, атрофуються усі м'язи опорно-рухового апарату.


Приват Банк 5168742025264460 Оксана Блащук
0991656960

Читайте також