Робота для студентів у Рівному: огляд вакансій та заробітніх плат

Ілюстративне фото

В Україні вже майже рік триває війна, яка щодня "б'є" по економіці та кишені кожного. Так, багато громадян втратили роботу або ж рівень їхніх доходів знизився. Саме тому запити на пошук роботи наразі є актуальними серед населення.

Тож, у Рівному станом на 25 січня нараховується 172 вакансії для студентів на популярному сайті work.ua.

Саме вакансії для студентів передбачають ненормований робочий графік, неповну зайнятість та оплату за день або тиждень. До кандидатів не багато вимог - не обов'язковими є досвід роботи або ж профільна освіта.

Зокрема, можна влаштуватися таксистом у відомі служби за наявності водійського посвідчення. Йдеться про службу таксі "Bolt". У описі вакансії йдеться про те, що працівникам надають автомобіль для роботи. Обіцяють 20-25 тисяч гривень заробітньої плати.

Вигідніші умови роботи можна очікувати водіям із власним авто. Зокрема, у службі "305" пропонують 20-40 тисяч гривень. Готові взяти студента, людину з інвалідністю, ветерана АТО/ООС, пенсіонера.

Також популярною є вакансія кур'єра в "Glovo".

Можна робити доставку на вело-, мото-, автотранспорті. Також кур'єр може займатися пішою доставкою.

Автор оголошення зазначає, що на роботу готові взяти студентів або ж пенсіонерів. Заробітня плата - до 20 тисяч гривень.

Є ряд вакансій, пов'язаних із швейною галуззю. Зокрема, пропонують роботу швачок, помічників закрійника. У середньому, заробітна плата складає 10 тисяч гривень.

Наявні також вакансії продавців у магазинах різного типу.

Зокрема, пропонують роботу у мережі "Простор", у мережі гіпермаркетів FOZZY, у ТЦ "Екватор", 

Найчастіше у магазинах продавці отримують ставку. До неї інколи додають відсоток з продажів.

Також популярною є вакансія баристи у кав'ярні. Зокрема, у відомій в Рівному мережі мобільних кав'ярень баристі обіцяють 6-7 тисяч гривень заробітньої плати. Дана робота підійде студентам або особам, які хотіли б влаштуватися на неповну зайнятість.

Пропонують і роботу торгових представників із зарплатнею 15-20 тисяч гривень. Перед кандидатами ставитимуть завдання вести переговори із клієнтами та збільшувати об'єми продажів. Схожою є вакансія менеджера із продажу автомобільних запчастин. Працівникам пропонують офіційне працевлаштування.

Можна відшукати у Рівному і роботу кухаря у закладах харчування.

Зокрема, у закладі "М'ясо в бокалі" шукають працівника на кухню. Обіцяють 10-11 тисяч гривень зарплати. Також у ресторані Yum Yum готові взяти на роботу студента з невеликим досвідом.

Крім того, у Рівному триває набір до патрульної поліції. Кандидатам пропонують повну зайнятість та заробітну плату від 12 300 грн.

Для громадян без досвіду підійде вакансія офіціанта. Зокрема, у готельно-ресторанній мережі пропонують роботу для студентів із оплатою 5-8 тисяч гривень. Приємним бонусом є чайові, які залишаються працівникові.

На неповну зайнятість можна спробувати свої сили у СММ. Зокрема, магазин меблів "Каштан" шукає СММ-ника з невеликим досвідом. Обіцяють оплату у розмірі від 8 тисяч гривень.

Активно шукають також знавців англійської мови, які могли б працювати викладачами чи репетиторами.

Для віддаленої роботи онлайн готові найняти викладача англійської мови у онлайн-школі JustSchool. Працівникам пропонуть отримувати ставку за кожен урок та додаткові бонуси.

У сфері краси також є попит на фахівців. Зокрема, салон "nailBar MiniManicure" у центрі міста готовий надати роботу майстру з манікюру за 11 тисяч гривень зарплати. Пропонується як повна, так і неповна зайнятість.

Шукають працівників на автомийку у Рівному із заплатнею у 10-17 тисяч гривень. До обов'язків співробітника входитимуть: якісне миття автомобілів, дотримання правил внутрішнього трудового розпорядку.

Без профільної освіти можна підшукати вакансію оператора call-центру із оплатою у розмірі 7-10 тисяч гривень. Також готові взяти студента, ветерана АТО/ООС. Досвід роботи від 1 року.

Читайте також