Ром Barcelo: види та рекомендації зі споживання

Лінійка ромів Barcelo порадує багатим букетом смаку та аромату як новачків, так і справжніх поціновувачів напоїв з власною історією та домініканським колоритом. А завдяки можливості замовити Барсело онлайн та швидкій доставці отримання алкоголю відбудеться вчасно до приходу гостей. 

В чому полягає успіх рому Barcelo

Виготовлення брендового алкоголю відбувається з дотриманням багатовікових традицій та постійним удосконаленням рецептури. Як сировина використовується цукрова тростина, що надає напою міцності та збалансованості, сприяє поступовому розкриттю смаку. Під час вирощування основи застосовуються лише органічні добрива, що підтримує натуральність. Для витримки напою потрібні дубові бочки з-під віскі, після перебування в яких алкоголь набуває ще й неповторного аромату. В асортименті рому Барсело на сайті інтернет-магазину Маудау присутні кілька варіантів, найбільш популярними вважаються:

  1. Dorado;
  2. Imperial;
  3. Anejo;
  4. Gran Anejo;
  5. Blanco.

Гармонійність смаку та сумісність з різними інгредієнтами робить ром ідеальним варіантом для приготування коктейлів. Краще для цього використовувати білі сорти, а темні можна вживати в чистому вигляді. Для більшого розкриття смакових нот напою в нього додають кілька кубиків льоду. Це дає можливість зменшити концентрованість алкоголю та покращує відчуття його багатогранності.

 

Особливості споживання рому

Культура дегустації алкоголю — одна з важливих складових, що впливають на отримання насолоди від рому. Вона включає набір традицій та звичаїв, яких дотримуються поціновувачі елітних міцних напоїв. Вони радять відповідальне споживання та зазначають, що порції в 100–150 мл цілком достатньо для отримання позитивних відчуттів від рому, оцінки його смакового букета та аромату. Правильна подача напою також впливає на емоції під час його дегустації. Ром Barcelo заведено подавати в кількох варіаціях посуду:

  1. високі скляні бокали — класичний спосіб для розкриття аромату, підходить для варіанту подачі з льодом, довше зберігає охолоджувальний ефект;
  2. шоти — для напою в чистому вигляді без додатків, використовуються для концентрації смаку й аромату, а придбати можна в маркеті Maudau;
  3. бокали для рому — спеціальний посуд з глибоким дном та вузьким верхом для збереження аромату і розкриття смакових нот;
  4. коктейльні склянки — підходять для підтримки балансу та структури напоїв на основі рому.

Щоб збільшити естетику подачі алкоголю, можна використовувати кубики льоду, прикрашати посуд тонкими шматочками цитрусових фруктів, додавати м’яту до коктейлів. Якість та смак рому разом із зовнішнім виглядом допоможуть отримати максимальну насолоду від споживання.

 

Читайте також