Романтичні зізнання своїми словами: привітання з Днем закоханих у прозі

У День усіх закоханих заведено вітати близьких та коханих людей зі святом. Найкращі слова привітання та побажання – у нашій статті! Зі святом та будьте коханими!

***

Моя любов до тебе божевільна, пристрасна, безмежна, захоплююча і нескінченна. Я не можу уявити своє життя без цієї любові – це найцінніше, що у мене є. Вітаю тебе в днем ??Всіх Закоханих.

***

Це один з найбільш хтивих, теплих, чуттєвих, ніжних і романтичних днів року. Стільки красивих легенд та історій пов'язано з цим святом, і це не дивно, адже це свято пристрасті, любові та всіх закоханих. У цей особливий лютневий день я бажаю, щоб у твоєму житті завжди була та сама людина, який подарує тобі щастя, наповнить твоє життя мальовничими фарбами та почуттями. Він буде берегти тебе, цінувати, любити та щодня приємно дивувати. Нехай магія цього дня подарує тобі справжню любов!

***

Моя мрія – це ти, в серці моєму ти живеш, життя моя, теж, ти. Нехай святий Валентин подарує тобі, половинка душі моєї, радісні дні і пристрасні ночі в моїх ніжних обіймах і солодких поцілунках. І нехай так проходить вся наша щасливе життя.

***

День Святого Валентина – особливе свято. Сподіваюся, моє привітання також стане особливим для тебе. В цей день всі бажають один одному любові, а я хочу побажати тобі випробувати чарівне відчуття всепоглинаючої пристрасті, від якої втрачають голову. Саме про пристрасті складають вірші поети, їй присвячують оди і балади, саме про неї мріють і юні діви, і сивочолі мужі. Нехай вона накриє тебе, подібно тайфуну, змусить серце битися частіше, а очі – горіти особливим світлом. І найголовніше – щоб пристрасть з коханою людиною тривала довгі роки, адже тільки щасливчикам вдається пронести її крізь усе життя. Так будь же одним з найщасливіших, люблячих вірно і пристрасно!

Читайте також: Чим вразити кохану на 14 лютого: ідеї подарунків до Дня закоханих.

***

Дарую тобі свою любов, нехай вона неодмінно оселиться в серці, щоб приносити тобі радість, огортати тебе ніжністю, підтримувати розумінням і надихати своєю вірністю і безкорисливістю.

***

Мій чудовий і дорогий чоловік, вітаю тебе з Днем усіх закоханих і хочу побажати, щоб наша любов змогла подолати всі життєві труднощі, щоб твоя сила і турбота про сім’ю забезпечувала гармонію в нашому будинку і щасливий затишок. Я тебе люблю і завжди буду поруч.

***

Нехай Святий Валентин подарує величезну, чисту і взаємну любов в кожне серце! Бажаю багато романтичних побачень, ніжних і, в той же час, пристрасних відносин, а також розуміння і гармонії в душах! Нехай найсвітліші почуття переповнюють серця в цей чудовий свято!