Росіяни скинули надпотужну бомбу на драмтеатр Маріуполя, де ховалися мирні люди

"Азов – Маріуполь" повідомив про те, що російські окупанти скинули на місто надпотужну бомбу. Удару вороги завдали по Драматичному театру. Саме тут ховались мирні люди - переважно жінки та діти, які втратили житло та засоби для існування.

Драмтеатр Маріуполя, який вважають культурним центром міста, був офіційним місцем збору для біженців. Про це точно було відомо російським окупантам, але вони все одно скинули надпотужну бомбу на театр.

За даними військових, там було близько тисячі цивільних людей, які переховувалися від постійних обстрілів з боку російського ворога. Наразі невідомо про кількість загиблих та поранених внаслідок цинічної атаки окупантів. Цю інформацію уточнюють.

- Цей театр був прихистком, в якому рятувались від безперервних обстрілів жителі блокадного Маріуполя. Світ зобов’язаний почути крики маріупольців, яких живцем поховали під завалами. Ми знайдемо кожного. Знайдемо і знищимо. Ми не зупинимось, доки не помстимось за кожного вбитого українця, – обіцяють військові з полку "Азов".

Читайте також