Розплатився за довіру: на Рівненщині молодик попросився на нічліг і вкрав трактор

На Рівненщині невідомий хлопець прийшов на подвір’я 62-річного жителя села Грабів Рівненського району. Представившись Олександром, він втерся у довіру до господаря, розповівши йому про свою нібито нелегку долю.

Зокрема, хлопець розповів, що його батько загинув у зоні АТО, а матір вигнала з дому. Розчулившись, чоловік прихистив юнака, давши йому нічліг у своїй домівці. Втім, вже наступного дня пенсіонер, який вранці поїхав до Рівного у справах, повернувшись, виявив, що гість викрав його трактор, який стояв на подвір’ї, і повідомив про це до поліції. Трапилося це ще 12 травня цього року.

Юнакові, за описом потерпілого, на вигляд 19-20 років, має смуглу шкіру, худорляву тілобудову та зріст 180 см. При собі мав похідний чорний рюкзак.

У рамках кримінального провадження, розпочатого за частиною 1 статті 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом), поліцейські розшукують молодика, який може бути причетним до вчиненого злочину, та викрадений трактор синього кольору марки «Foton Europard» без номерних знаків.

Поліцейські Рівненського районного відділення поліції звертаються із проханням уважно роздивитися фоторобот розшукуваного. Усім, кому відома будь-яка інформація щодо зловмисника, прохання повідомити за номерами телефонів: 096-407-55-25, 067-49-52-959 або 102. Анонімність гарантується.

За інформацією відділу комунікації поліції Рівненської області

Читайте також