Розшукали в іншій області: поліцейські Рівненщини затримали зловмисника

Фото - Нацполіція

Поліцейські з Рокитного спільно зі своїми колегами з Прикарпаття розшукали зловмисника, який більше трьох років переховувався від слідства. 32-річного підозрюваного у незаконному перевезенні боєприпасів знайшли у місті Надвірна на Івано-Франківщині. Про це інформує відділ комунікації поліції Рівненщини.

Поліцейські встановили, що 32-річний житель Житомирської області, разом із 33-річним напарником добровільно проходили службу в зоні АТО, зокрема на території Донецької області. За той час обоє зібрали частину боєприпасів, які їм там видавали, та передали у наплічнику через невідому особу знайомому на Рокитнівщину.

У 2017 році поліцейські зупинили у Рокитному автомобіль «Chevrolet Aveo» під керуванням мешканця Житомирщини. Під час поверхневого огляду транспортного засобу правоохоронці виявили та вилучили 1295 патронів та десять гранат.

Одного із фігурантів затримали одразу, а інший весь цей час переховувався у своєї співмешканки.

Слідчі підготували клопотання до суду про обрання 32-річному підозрюваному запобіжного заходу у виді тримання під вартою. Втім, сьогодні, 18 лютого, суд задовольнив його частково, обравши йому цілодобовий домашній арешт без електронного засобу контролю. Тепер чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 3 до 7 років.

Читайте також