Садочок за 130 мільйонів гривень у Рівному: частина депутатів обурені високою ціною проекту

Добудова дитячого садочку на мікрорайоні "Північний" коштуватиме  міському та обласному бюджетам 130 мільйонів гривень. Також частину коштів мають дати з ДФРР. Під час сесії міської ради частина рівненських депутатів були обурені такою сумою.

"Ціна дійсно завищена. Проектанти зробили так, як просили батьки. Хочу, щоб депутати пішли і з батьками погодили це. Садок "Вишенька" нам обійшовся в 5 разів дешевше. На Дубенській садочок буде приблизно за 30 мільйонів", - зазначив міський голова Рівного Володимир Хомко.

Зазначимо, що у садочку передбачено басейн і реабілітаційний центр.Під час сесії депутати вирішили передати садочок управлінню капітального будівництва.

Так виглядає план реконструкції дитсадка:

Фото - Олена Бобровська

До слова, батьки, що мешкають поблизу недобудованого садочка, неодноразово зверталися до влади, аби та сприяла добудові об'єкта.

Нагадаємо, під час зустрічі з мамами дітей, що стоять у черзі до дитсадку, Віце-прем'єр-міністр - Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко розповів, що проект має всі шанси бути профінансованим за рахунок ДФРР вже цього року.

Читайте також