Секрети збалансованого харчування собак: як обрати найкращий корм серед широкого асортименту на ринку?

Так само як і люди, собаки потребують збалансованого харчування, щоб вони почувалися комфортно. Правильне харчування впливає на загальний добробут та рівень енергії тварини, стан її шерсті та імунної системи. Враховуючи розмаїття доступних варіантів кормів, правильний вибір вкрай важливий для хорошого самопочуття вашого чотирилапого друга. 

Сухий або вологий корм розробляється для різних типів собак - великих, середніх та малих. Існують також спеціальні корми для щенят, дорослих та літніх собак, а також для вагітних та тих, що годують. Аналогічно до людини, залежно від етапу життя собаки, він потребує певний набір поживних речовин.

Як розпізнати якісний корм?

Результативний спосіб розпізнати якісний корм для вашої тварини - це огляд переліку інгредієнтів. Якщо на початку списку переліку стоїть джерело білка із м’яса чи риби, то це вказує на її високу якість. Також слід звернути увагу на відсутність штучних барвників та консервантів, а також вміст вуглеводів та корисних вітамінів. Якісні корми виготовляються з натуральних інгредієнтів без шкідливих домішок. 

Попри використання якісних інгредієнтів у кормі для собак, важливо звернути увагу на його харчову цінність. Сухий корм має бути не лише збалансованим, а й містити оптимальне співвідношення білків, жирів, вуглеводів, вітамінів та мінералів, які відповідають потребам вашої улюбленої собачки. Ретельно вивчайте етикетку, переконавшись, що раціон відповідає загальноприйнятим стандартам якості та безпеки. Пам'ятайте, якісний корм грає ключову роль у забезпеченні здоров'я та щасливого життя вашого чотирилапого друга. Як результат, ви можете спостерігати зацікавленість тварини у навколишньому світі та звичну їй активність. 

Які пропонуються раціони для собак?

У Клуб 4 Лапи пропонується різноманітне харчування для собак, де кожен варіант призначений для конкретних потреб. Чи це собака малих, середніх або великих порід, кожен корм ретельно розрахований на вміст усіх необхідних корисних елементів. Усі склади готових раціонів доступні для ознайомлення, тому ви самостійно можете переглянути їх та зробити оптимальний вибір. У будь-якому випадку, покупець отримає відмінну якість, адже вся продукція проходить необхідні перевірки.

Корм для дорослих собак розроблений таким чином, щоб забезпечити повноцінне харчування для представників будь-якої породи та розміру. Харчування для цуценят має збалансований склад, сприяючи оптимальному росту та розвитку малого пухнастика, а також підтримці його енергії та здоров'я. Корм для собак з чутливим шлунком має спеціально розроблений склад для тварин, які стикаються з проблемами шлунково-кишкового тракту або алергіями.

Кожний тип корму має свої унікальні переваги, які варто враховувати, і розроблений з метою задоволення конкретних потреб собак. З великим вибором представлених кормів, ви зможете знайти ідеальний варіант, який забезпечить організм вашого улюбленця усім необхідним.

Де придбати корм преміумкласу?

Якщо ви хочете подбати про свого домашнього улюбленця, розпочніть з купівлі якісного харчування. Можна обрати як готовий корм, так і натуральне харчування, проте другий варіант менш ефективний та потребує більше часу на приготування. Готові корми для собак від Клуб 4 Лапи, характеризуються збалансованим складом і його можна придбати за посиланням https://club4paws.ua/category/sobaki/goduvannia. Залежно від обраної лінійки, будуть задовольнятися усі потреби тварини. Такий варіант харчування вважається дуже зручним, оскільки не потребують важкої поетапності та зайвих зусиль. 

Придбати корм преміумкласу Клуб 4 Лапи буде правильним рішенням. Раціон максимально наближений до натурального і в цьому можна переконатися після ознайомлення зі складом. Він насичений всіма необхідними компонентами, які підтримують здорове самопочуття. Компанія працює багато років, тому має необхідний досвід для виробництва якісної продукції. Відповідальний та професійний підхід підтверджується великою кількістю постійних покупців та відгуками, які регулярно додаються від користувачів. 


 

Читайте також