Ще два головні лікарі комунальних закладів Рівненщини отримуватимуть надбавки

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

Голова Рівненської обласної ради Олександр Данильчук у кінці грудня підписав розпорядження про призначення надбавок двом головним лікарям обласних комунальних закладів. Йдеться про Василя Ковалюка - головного лікаря комунального підприємства «Рівненський обласний спеціалізований центр реабілітації дітей з органічними ураженнями центральної нервової системи з порушенням психіки та паліативної допомоги дітям»  та Юрія Мисюка -  головного лікаря комунального підприємства «Острожецька туберкульозна лікарня».

Обидва отримуватимуть  надбавку до посадового окладу за складність, напруженість у роботі в розмірі 50 відсотків, в межах фонду заробітної плати. 

Нагадаємо, раніше повідомлялось про те, що очільники комунальних медзакладів Рівненщини отримуватимуть надбавки та доплати

До слова, як раніше пояснювали в обласній раді, головні лікарі зазначених комунальних підприємств працюють на умовах типового контракту Міністерства охорони здоров’я України, відповідно до якого доплати та надбавки до заробітної плати погоджує орган керівництва, а саме Рівненська обласна рада. У той же час розмір зазначених доплат та надбавок визначає не голова обласної ради – це регламентується Наказом № 308/519 від 05.10.2005 Міністерства праці та соціальної політики України та Міністерства охорони здоров’я України.  Зазначені розпорядження були видані на підставі подань самих головних лікарів, після того, як надані ними документи вивчили фахівці апарату обласної ради на предмет їх відповідності вимогам чинного законодавства України.

Читайте також