Ще дві школи Рівненської області матимуть шкільні автобуси

Ілюстративне фото

Щойно на сесії Рівненської обласної ради обласні обранці підтримали пропозицію надати два шкільних автобуси навчальним закладам Здолбунівського району. Зокрема, їх отримають Будеразька загальноосвітня школаI-III ступенів та Ступнівський навчально-виховний комплекс“загальноосвітня школа I-IIступенів – агротехнічний  ліцей”. 

Мостівської загальноосвітньої школи I-ступеня та необхідністю підвезення учнів до Будеразької загальноосвітньої школа 
I-III ступенів Здолбунівської районної ради;

Залібівської загальноосвітньої школи I-ступеня та необхідністю підвезення учнів до Ступнівського навчально-виховного комплексу “загальноосвітня школа I-II ступенів – агротехнічний ліцей” Здолбунівської районної ради.

Підставою шодо оптимізації закладів є п. 11 розпорядження голови Здобунівської районної державної адміністрації від 08.09.2017 № 388 “Про затвердження мережі загальноосвітніх шкіл району на 2017-2018 навчальний рік, з змінами від 10.08.2018 № 328” яким передбачено призупинення навчання в Мостівській та Залібівській загальноосвітніх школах I-ступеня Здолбунівської районної ради.

Кошти на співфінансування на придбання двох шкільних автобусів для Здолбунівського районувиділені (рішення сесії Здолбунівської районної ради від 27.08.2018 №549).

Читайте також