Що подарувати дівчині на День Валентина: оригінальні ідеї

Ілюстративне фото

Квіти та цукерки у якості подарунку на День Закоханих - це класика. Втім, не всі дівчата оцінять такий шаблонний підхід до вибору презента. Відіграє роль не лише сам подарунок, а наскільки гармонійним він буде щодо особистості дівчини та чи був хлопець уважним під час вибору.

Ми підготували декілька ідей щодо того, що подарувати дівчині на День святого Валентина та не бути банальним.

  • Сертифікат - це універсальний подарунок, коли ви хочете проявити турботу або сумніваєтесь щодо деталей. Сертифікат на певну суму у магазині косметики, аксесуарів. Сертифікат на масаж або СПА-процедури. Це можу бути карта на покупку у магазині декору або книгарні. Такий подарунок принесе дівчині задоволення не лише під час процесу дарування, а й під час процесу вибору в магазині.
  • Гаджети. Нині без зручних та технологічних додатків складно учвити собі життя. Телефони, планшети, смарт-годинники супроводжують нас всюди.  Ці речі спрощують роботу та побут, виводять комунікацію та користування благами цивілізації на новий рівень. Якщо у вашої дівчини ще немає бездротових навушників чи її телефон потребує заміни - це чудова можливість "проспонсорувати" це.
  • Емоції. Речі є практичними, але вони не приносять тих вражень та не залишають спогадів. Подаруйте квитки на концерт, театральну виставу чи у квест-кімнату. Проведіть день разом і створіть спільний спогад, який грітиме вас у мабутньому.
  • Романтична вечеря. Щоб зробити дівчині приємно, не обов'язково витрачати багато коштів або вигадувати незвичні методі. Інколи класика - це найкраще рішення. Зокрема, романтична вечеря на двох із відповідною атмосферою - свічки, квіти, декор та улюблений фільм - зроблять своє діло.
  • Внесок у саморозвиток. Якщо ваша дівчина давно мріяла піти на курси англійської або навчитися гончарноій майстерності - подаруйте їй таку можливість. Знайдіть фахівців у вашому місті, які дають майстеркласи, або ж знайдіть онлайн курси та проплатіть їх для вашої другої половинки. Для самодостатніх та сучасних панянок такий подарунок буде "в яблучко".
  • Предмети інтер'єру. Якщо ваша дівчина любить затишок і "чаклує" над атмосферою вдома, то їй до душі стануть приємні дрібнички декору або ж меблі. Окремим мистецтвом є освітлення - милі лампи з приглушеним світлом додають оселі тепла. Також є лампи, які кидають на стіни цікаві візерунки або космічні абстракції.
  • Ювелірні вироби. Ще одна класика у виборі подарунків для коханих - прикраси. Дівчата часто люблять прикраси, однак важливо вгадати зі стилістикою - мінімалізм, етно-мотиви чи "наліт старовини". Ц залежить від смаків дівчини та вашого знання про її вподобання.
  • Фотосесія. Інколи фото фіксують спогади, а інколи фото - і є сам спогад. Про саме той момент у житті, певний період та стан душі. Замовте фотосесію для вашої коханої у фотографа, який має цікавий стиль. Або ж зробіть парну фотосесію про ваше кохання.
  • Предмети мистецтва. Якщо ваша дівчина - поціновувачка мистецтва, то цей варіант саме для вас. Красива картина олійними фарбами чи аквареллю, фото молодого художника, кастомізований предмет одягу, авторська прикраса або предмет інтер'єру ручної роботи. Ці варіанти не будуть бюджетними, але принесуть вашій другій половинці масу позитивних емоцій.

Читайте також