Що подарувати хлопцеві на 14 лютого: оригінальні ідеї

День усіх закоханих – міжнародне свято, яке святкують практично у всіх розвинених країнах, включаючи Україну. Цього дня, 14 лютого, прийнято вітати коханих, дарувати їм позитивні емоції, валентинки, подарунки та влаштовувати сюрпризи.

У цьому матеріалі ми зібрали неймовірну кількість цікавих ідей, що можна подарувати хлопцю на День закоханих, включаючи романтичні, практичні, бюджетні, оригінальні та невеликі подарунки другій половинці.

  1. PlayStation 5 - це мрія більшості хлопців. Річ недешева, але коханий буде у захваті. 
  2. Безпровідні навушники - ще один гаджет, який вже давно увійшов у побут сучасних людей. Якщо він любить музику і досі не має таких навушників - це саме той варіант.
  3. Стильні келихи для міцного алкоголю - віски чи коньяку. Такі келихи стануть доповненням до кухні коханого.
  4. Шкіряні аксесуари - ремінь чи гаманець. Такі речі є практичними. Якісний ремінь чи гаманець прослужить багато років і буде нагадувати про вас щодня.
  5. Набір для пікніка чи барбекю. Красивий та якісний мангал чи обладнання для пікніків будуть у нагоді в літні дні та на весняні свята. Крім того, хлопець почастує кохану смачним шашликом згодом.
  6. Сертифікат у магазин техніки чи одягу. Такий подарунок буде практичним, адже мало шансів прогадати з розміром чи моделлю.
  7. Пляшка елітного алкоголю. Дороге віски чи бренді можна розпити разом із коханим або приберегти на особливий випадок.
  8. Подарунок 18+.
  9. Курс масажу або сертифікат на відвідування СПА. Такий подарунок принесе позитивні емоції та відволіче хлопця від рутини.
  10. Екстримальні розваги. Можна оплатити вікенд біля водойми з катанням на байдарках, екскурсію на квадроциклах тощо. Такий відпочинок хлопець точно запам'ятає.
  11. Підписка на улюблені сервіси. Якщо ваш коханий - фанат спорту або любить розслабитися за переглядом фільмів чи серіалів, то практичним подарунком буде підписка та відповідні сервіси на певний період.
  12. Предмети інтер'єру. Помилкою є стереотип, що чоловіки не турбуються про побут та затишок вдома. Красивий світильник, милий столик чи кераміка, яка пасує до інтер'єру його квартири, принесуть позитивні емоції власнику житла.
  13. Предмети мистецтва. Не обов'язково витрачати шалені суми на популярних художників чи фотографів. Є багато молодих митців, які продають авторські постери, картини чи скульптури доволі бюджетно. Така річ стане родзинкою оселі.

Читайте також