Що подарувати на День матері?

Фото - Уніан

День матері називають одним із найсвітліших свят упродовж року. Відзначають його, традиційно, у другу неділю травня. Нині 50 країн світу святкує День Матері, Україна долучилась 1999 року. У цей день дякують матерям за виховання, любов, турботу і ласку. Діти радують своїх мам увагою та подарунками. Наші журналісти підготували для Вас ідеї, як привітати найріднішу.

Квіти – це завжди приємно

Найперше, що варто подарувати мамі – букет її улюблених квітів. Нині магазини пропонують різноманітні композиції у коробках, кошиках тощо. Можна знайти безліч студій, в яких виконують найнестандартніші замовлення, створюють щось неординарне та круте. Крім того, останнім часом все більшої популярності набирають букети із солодощів і фруктів.

Бокс із солодощами

Бокс із солодощами - найкращий подарунок для близької людини. Якщо ваша мама шаленіє від смаколиків – мерщій купуйте і порадуйте її.

Подарунковий сертифікат або абонемент

Подарунковий сертифікат – хороший подарунок. Це може бути сертифікат на придбання одягу, прикрас тощо. До того ж, не забувайте про салон краси, спортзал, басейн або ж  улюблений магазин. Останнім часом все більшої популярності набирають сертифікати на курси із візажу або ж різні майстер-класи. Варіант для любителів розслабитися – сертифікат на відвідування спа-салону або хорошого салону тайського масажу.

Подарунки для здоров’я

Міцне здоров’я — те, що ми бажаємо мамі в першу чергу. Так чому б не подбати про нього, особливо в тому випадку, якщо мама святкує ювілей 50, 55, 60, 65 або 70 років. Всілякі гаджети і апарати для поліпшення самопочуття і зміцнення здоров’я представлені на ринку у великій різноманітності.

Зволожувач повітря

Надмірно сухе повітря в приміщенні сприяє швидкій стомлюваності і сушить шкіру, що значно погіршує її стан: вашій мамі точно не охота бачити на обличчі зайві зморшки. Зволожувач — відмінне недороге рішення для насичення повітря вологою, приємним ароматом і речовинами для дезінфекції приміщення, профілактики мікробів і бактерій.

І пам'ятайте, що найважливіше - увага. Проведіть цей день зі своєю мамою. Нині карантин і не всі зможуть особисто побути з нею, але не забувайте про мобільний, скайп і пошту, якою можна відправити подарунок.  

 

Читайте також