Що подарувати на День закоханих: 15 ідей від українських брендів

Досі шукаєте, що подарувати коханій людині на 14 лютого? Часу обмаль, але ще можна встигнути! Розповідаємо про 15 українських брендів, чия продукція ідеально підійде у якості подарунка до Дня святого Валентина. Настільні ігри, свічки, прикраси, одяг та керамічні вироби – це лише частина того, що пропонують українські виробники.

Повідомляє "Шо там".

1. Калімби від майстерні DEKY

Ваша кохана людина обожнює музику? А може, їй подобається імпровізувати та щоразу пробувати щось нове? Калімби від українських виробників – чудовий варіант подарунку не лише на 14 лютого, а й на будь-яке інше свято. До повномасштабного вторгнення бренд DEKY працював у селі Чкалове, практично на березі Азовського моря, сьогодні ж унікальні музичні інструменти створюються на заході країни.

що подарувати: калімба

2. Худі від Hochusobitake 

Можна оригінально зізнатися у любові близькій людині, подарувавши худі «КОХАЮ». І щоразу своєю м’якістю худі нагадуватиме про ваші почуття. Цей виріб від Hochusobitake розрахований як для жінок, так і для чоловіків. Практичний подарунок для поціновувачів комфорту та стилю. А крім одягу, в Hochusobitake ви також знайдете аксесуари й свічки. Виробництво бренду розташоване у Харкові. І попри часті обстріли команда Hochusobitake продовжує відшивати красу і розвивати українське. Підтримаємо? 

3. Враження від Bodo

Враження – це те, що точно запам’ятається коханій людині на все життя. Політ на повітряній кулі, прогулянка на квадроциклах чи майстер-клас дрифтингу? А може, аромамасаж, похід в SPA чи індивідуальне пошиття спідньої білизни? Bodo – для тих, хто любить експериментувати й дивувати! Круто і те, що обране враження можна розділити вдвох: зробити приємне другій половинці та водночас якісно провести час.

4. Свічки від Candles.boutique.ua 

Свічки сьогодні стали чи не найзатребуванішим атрибутом для вечорів під час відключень світла. Це той декор, що вмить створює затишну та романтичну атмосферу. Український бренд Candles.boutique.ua виготовив свічки спеціально до 14 лютого, з різними формочками у вигляді закоханих пар і сердечок. Це свічки із натурального соєвого воску, їх також можна використовувати як крем для рук. Виробник пропонує близько 40 ароматів та 10 кольорів на вибір. Ну дуже оригінальна валентинка, згодні?

5. Прикраси від Oberig

Прикраса від Oberig стане завершальним акцентом в образі коханої жінки. Цей український бренд пропонує вишукані сережки, каблучки, намиста, що закохують у себе з першого погляду. Oberig відроджує стародавні традиції, створюючи вироби з орнаментами й символами української землі. Тож, якщо ви шукаєте щось витончене й патріотичне водночас — зверніть увагу на Oberig. Ваша кохана буде у захваті! 

що подарувати: каблучки

6. Парфуми від Amazing aroma 

Парфум у подарунок — можливість зробити день закоханих по-справжньому особливим. І тим самим створити асоціацію, запам’ятати щасливу мить ще й за допомогою чудового аромату. Amazing aroma — це парфуми для нього і для неї. Квіткові, пряні, свіжі, фруктові…На будь-який смак, подію та пору року. І прекрасна новина: купуючи аромат в Amazing aroma, ви допоможете нашим ЗСУ боротися з ворогом. Власники бренду передають на потреби військовим 15% від свого доходу.

7. Свічки від WOOD MOOD

Свічки в дереві українського бренду WOOD MOOD – це власна розробка й запатентована конструкція сімейної пари з Харкова Анастасії та Андрія Бурзі. Їхня продукція, екологічна, безпечна й естетична, з перших місяців заснування бренду припала до душі як українцям, так і іноземцям. Велика війна змусила підприємців релокуватися на захід країни, однак це не завадило бренду відновити роботу та готуватися до виходу на ринок США. 

що подарувати: свічки

8. Одяг від Rikky Hype 

Незабаром весна — і це точно знак, щоб подарувати спортивний костюм чи худі-оверсайз від Rikky Hype. Бренд відшиває повсякденний одяг для жінок і чоловіків, а також виробляє стильну білизну. Речі Rikky Hype є абсолютною базою, тож їх можна вдало міксувати між собою та формувати різні образи (в тому числі ділові!). На сторінці в інстаграм Rikky Hype звітує про допомогу армії — частина коштів від проданих речей йде на потреби війська. 

9. Керамічні вироби від The Art Room Ceramics 

Тут і всілякий декор для створення затишної атмосфери вдома, і блюда різних форм, і чашки з тарілками. Керамічні вироби від The Art Room Ceramics по-справжньому унікальні, бо власники магазину виробляють товари власноруч. Якщо ваш обранець чи обраниця любить незвичайні предмети декору — час придбати щось у The Art Room Ceramics. Нехай дім кожного буде наповнений любов’ю та естетикою! 

що подарувати: кераміка

10. Настільні ігри від Planet games 

З настільними іграми День закоханих обіцяє бути веселим. Український магазин Planet games продає безліч ігор різної тематики, пазли та навіть картини за номерами! Ігри можуть стати улюбленою розвагою як для пари, так і для великої компанії друзів. А якщо ви хочете ще й провести час корисно — обирайте ігри-квести. Навчитеся думати стратегічно, виходите зі складних ситуацій та вирішувати загадки.

11. Креатив від ZIZ

Бренд ZIZ пропонує креативну продукцію: від термочашок до наручних годинників. Тут є можливість зробити брендований подарунок, надрукувавши на ньому власний логотип. ZIZ потурбується про тебе, якщо часу на вибір подарунка обмаль, запропонувавши вже готовий набір (чи складеш набір самотужки з різних позицій). Чудове упакування і позитивні емоції гарантовані.

12. Прикраси від Denma

Denma – це унікальні срібні прикраси ручної роботи, які підкорюють своєю легкістю та простотою. А ще кожен придбаний виріб – це ваш особистий внесок у перемогу України, адже ювеліри переказують 10% від продажу на ЗСУ. Ще один приємний бонус: підтримуючи бренд, ви ще й допомагаєте релокованому бізнесу розвиватися на новому місце, адже Денис Максимов, який створює всі вироби власноруч, переїхав до Львова з Херсонщини. 

що подарувати: прикраси

13. Декор від Arce 

Ще один магазин декору, який допоможе створити атмосферу вдома життєрадісною та втілити в життя ідеї з пінтереста. Бренд Arce будується етично, з мінімальною шкодою для екології. Виготовляє подушки, кухонні рушники, посуд, свічки тощо. Arce подбає про красу подарунка і покладе в посилку листівки з ілюстраціями. Також можна попросити розробити тематичну листівку до 14 лютого. Ваша кохана людина обов’язково оцінить цей жест.

14. Парфуми від Bibliotheque de parfum

Ще один варіант парфумів – продукція харківського бренду Bibliotheque de parfum, що створюється у співпраці із кращими італійськими та французькими парфумерами. Продукцію цього бренду обирають навіть наші захисниці, а коло шанувальників вже давно охоплює не лише Україну.

15. Косметика від Vesna

Vesna – бренд з деокупованої Бучі, що на Київщині, якому довелося у прямому сенсі розпочинати все з нуля. Що подарувати? Сімейний бренд пропонує якісну косметику для чоловіків та жінок, а якщо вам складно визначитися із конкретним засобом, можна обрати новинку від Vesna – ароматичні свічки українського виробництва.

 

Читайте також