Що подарувати на весілля: оригінальні ідеї

Якщо вас запросили на весілля, одразу виникає головне питання, що подарувати? Кожен хоче виділитися, не бути банальним та презентувати речі, які справді будуть корисні молодятам. Щоб підібрати креативний подарунок на весілля, потрібно уважно підійти до процесу підбору. Важливо враховувати вік, інтереси, професію та бажання молодої сім'ї.

Важливі рекомендації, щодо вибору весільних подарунків

Відмінним рішенням, яке стане в нагоді в день весілля, стане оригінальний фотоальбом, який можна придбати на цій сторінці - https://orner.com.ua/category/fotoalbomy. Щоб не помилитися з вибором презенту, варто використовувати наступні поради:

  1. За можливості запитайте наречену чи нареченого, щоб вони хотіли б отримати. У такому форматі сюрприз не вийде, але ви будете впевнені у вірності вибору.
  2.  Якщо молодята спочатку просять дарувати гроші, то потрібно так і зробити, а подарунки можна приберегти на інші події.
  3.  Іноді молоді пари одразу складають список бажаних подарунків, які вони хочуть отримати від гостей. В цьому випадку не варто креативити, а відразу вибрати один з варіантів, попередньо погодивши з організатором, щоб не було двох однакових презентів.
  4. За бажанням подарувати побутову техніку потрібно переконатися, що вони не мають такого приладу. Крім того, потрібно розуміти, що навіть найкрутіша хлібопічка буде даремною, якщо молодята не люблять готувати.
  5. Даруючи техніку, потрібно прикладати гарантійний талон і чек, щоб у разі будь-яких неприємностей вони могли вирішити проблеми з ремонтом.

Це базові рекомендації, які дозволяють презентувати молодятам максимально корисні речі, які їх порадують.

Варіант подарунків на весілля

Шлюб – це серйозний захід, який має супроводжуватися не менш грандіозними та значущими презентами. Щоб зробити пам'ятний, оригінальний та цінний подарунок варто розглянути найбільш популярні варіанти.

Друзям

Найчастіше знакомі знають, що потрібно молодим, але можна вдатися і до таких варіантів:

  1. Музичне обладнання. Веселі та активні молодята будуть раді музичному обладнанню, яке включає програвач, систему караоке та додаткові опції.
  2. Цифровий фотоапарат. Пристрій дозволяє відобразити яскраві моменти життя молодят.
  3. Побутова техніка. Для молодої сім'ї може бути актуальним практично все: пральна машина, холодильник, блендер, тостер, праска, соковитискач і т.д.
  4. Парний годинник. Друзі точно будуть раді отримати смарт-годинники,спеціально вибрані під них.
  5. Транспорт. Для шанувальників активного відпочинку можна презентувати пару самокатів чи велосипедів.
  6. Романтична пригода. Ефектним подарунком стане парна прогулянка на яхті, конях, політ на гелікоптері чи повітряній кулі.

Всі ці презенти точно потішать друзів та запам'ятаються на все життя.

Брату чи сестрі

Для близьких родичів можна вибрати такі подарунки:

  1. Гроші. Універсальний варіант, який завжди є безпрограшним. Як креатив можна зробити грошове дерево або укласти купюри в скриню.
  2. Постільна білизна. Класичний подарунок, який точно знадобиться молодятам найближчим часом.
  3. Посуд. Великий набір якісних каструль, сковорідок та іншого начиння дозволить укомплектувати кухню та готувати різноманітні страви.
  4. Валіза. Багато пар починають спільне життя з медового місяця, який передбачає спільну подорож.
  5. Подарунковий сертифікат. Його можна придбати у магазині меблів, побутової техніки, електроніки тощо. Це дозволить самостійно вибрати потрібні товари на певну суму.
  6. Весільні подорожі. Це найбажаніший презент, який дасть змогу молодій сім'ї провести час в атмосфері романтики та усамітнення.

Це найбільш популярні варіанти на весілля, які точно порадують отримувачів та принесуть практичну користь молодій родині.

Читайте також