Що робити з приміщенням Народного дому у Рівному - завтра обговорять депутати

Завтра, у середу, 20 червня 2018 року, об 11:00 год. відбудеться засідання постійної депутатської комісії з питань науки, освіти, культури, духовного відродження, молоді, спорту, зв’язків з громадськими об’єднаннями та засобами масової інформації (голова постійної комісії – В. Павелків).

Засідання відбудеться за адресою: м. Рівне, вул. Соборна, 12-А, 4 поверх, каб. 410.

Орієнтовний порядок денний:

  1. Про використання нежитлових приміщень будівлі (Народного дому) за адресою м. Рівне, вул. С. Петлюри, 1. Доповідач: Паладійчук С. Б., секретар міської ради.
  2. Про реформування друкованого засобу масової інформації газети «Сім днів» та Комунального підприємства «Редакція газети «Сім днів» Рівненської міської ради. Доповідач: Мошняга Л. І., головний редактор газети «Сім днів» Рівненської міської ради.
  3. Про звіт про виконання бюджету міста Рівного за І квартал 2018 року. Доповідач: Шульга В. О., начальник Управління бюджету і фінансів.
  4. Про зміни до бюджету міста Рівного на 2018 рік. Доповідач: Шульга В. О., начальник Управління бюджету і фінансів.
  5. Про зміни до рішення Рівненської міської ради від 22.02.2018 № 4004 «Про затвердження переліку капітальних видатків бюджету розвитку міста Рівного на 2018 рік». Доповідач: Сахнюк Я. О., начальник Управління житлово-комунального господарства.
  6. Про зміни до рішення Рівненської міської ради від 22.02.2018 № 4004 «Про затвердження переліку капітальних видатків бюджету розвитку міста Рівного на 2018 рік». Доповідач: Вівсянник В. М., начальник Управління містобудування та архітектури.
  7. Про зміни до рішення Рівненської міської ради від 22.02.2018 № 4004 «Про затвердження переліку капітальних видатків бюджету розвитку міста Рівного на 2018 рік». Доповідач: Максименко Т. А., начальник Управління культури і туризму.
  8. Про зміни до рішення Рівненської міської ради від 22.02.2018 № 4004 «Про затвердження переліку капітальних видатків бюджету розвитку міста Рівного на 2018 рік». Доповідач: Харковець В. С., начальник Управління освіти.
  9. Про зміни до рішення Рівненської міської ради від 22.02.2018 № 4004 «Про затвердження переліку капітальних видатків бюджету розвитку міста Рівного на 2018 рік». Доповідач: Шевчук С. А., начальник Управління у справах сім’ї, молоді та спорту.
  10. Про надання Управлінню у справах сім’ї, молоді та спорту дозволу на укладання додаткової угоди. Доповідач: Шевчук С. А., начальник Управління у справах сім’ї, молоді та спорту.
  11. Про хід виконання рішення Рівненської міської ради від 22.11.2006 № 317 «Про затвердження Стратегічного плану економічного розвитку міста Рівного». Доповідач: Кирея М. І., начальник Управління економіки міста.
  12. Про внесення змін до рішення Рівненської міської ради від 12.06.2008 № 1597 «Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності територіальної громади міста Рівного, що не підлягають приватизації (із змінами)». Доповідач: Поліщук Н. В., начальник Управління комунальною власністю.
  13. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення в постійне користування земельної ділянки на вул. Данила Галицького, 9, 9-А Управлінню у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Рівненської міської ради (вільна від забудови земельна ділянка). Доповідач: Таргоній С. Г., начальник Управління земельних відносин.
  14. Про затвердження проекту землеустрою та передачу в постійне користування земельної ділянки на вул. Залізничній, 34 Управлінню у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Рівненської міської ради (вільна від забудови земельна ділянка). Доповідач: Таргоній С. Г., начальник Управління земельних відносин.
  15. Про затвердження проекту землеустрою та передачу в постійне користування Управлінню у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Рівненської міської ради земельної ділянки на вул. Шевченка (біля будинку № 117) (вільна від забудови земельна ділянка). Доповідач: Таргоній С. Г., начальник Управління земельних відносин.

Читайте також