Що відомо про нових заступників голови Рівненської ОДА?

Сьогодні стало відомо про те, що голова Рівненської ОДА отримав двох заступників. Відтак, першим заступником став Сергій Подолін, а заступником - Сергій Гемберг.

Що ж про них відомо?

Сергій Подолін

48-річний Сергій Подолін до призначення на посаду першого заступника голови РОДА виконував обов'язки голови Рівненської РДА. 

У березні 2002 року Сергій Подолін був обраний депутатом Рівненської міської ради по мажоритарному округу.

30 березня 2005 року був призначений заступником голови Рівненської РДА. Вже за рік був обраний депутатом Рівненської районної ради.

У березні 2007 року призначений на посаду першого заступника голови Рівненської РДА.

У травні 2010 року був призначений на посаду заступника голови Рівненської РДА.

Сергій Подолін має дружину Інну, дітей - Каріну та Владиславу.

Згідно із декларацією, Подолін має квартиру в Рівному та орендує в місті земельну ділянку площею 1000 квадратних метрів, а також має у власності земельну ділянку та літній будинок відпочинку в Демидівському районі. Крім того, зазначено про незавершене будівництво будинку в Рівному, де він є співвласником.

У власності дружини Сергія Подоліна Інни - два автомобілі: Toyota Land Cruiser Prado та Infiniti FX35. Серед грошових активів сім’ї Подоліних майже 170 тисяч гривень на банківських рахунках і 52 тисячі доларів готівкою.

До слова, Інна Подоліна має 95% прав на ТОВ-Фірма "Кадет СВС", яке займається купівлею, продажем та орендою квартир, будинків, комерційної нерухомості та земельних ділянок.

Сергій Гемберг

У вересні 2018 року Сергія Гемберга було призначено на посаду начальника управління  інвестицій та стратегічного розвитку Рівного.

Він відомий як колишній банкір та один із засновників джазового фестивалю у Рівному.

За деякою інформацією, також є співзасновником Платформи взаємодій «Простір», головою правління якого був нинішній народний депутат від «Слуги народу» Олександр Ковальчук (влітку склав повноваження голови правління).

Також відомо, що Гемберг почав трудову діяльність у «Правекс-Банку». Після того як банк під брендом «Райффайзен» продали угорцям, очолив рівненське відділення “ОТП Банку”, а також був директором Центрального відділення ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК» в м. Рівне. 

Сергій Гемберг одружений, виховує двох синів.

Згідно із декларацією, яку він подав до НАЗК як кандидат на посаду заступника голови Рівненської ОДА, у власності має квартиру в Рівному, дружина - автомобіль «Пежо», земельну ділянку в Рівному, є співвласницею будівлі адміністративно-торгового комплексу з добудовою, на двох із чоловіком має квартиру в Рівному.

Дружина Сергія Гемберга також є кінцевим бенефіціарним власником ТОВ "ТРІЛАЙФ".

На двох із Артемом Зубкевичем Сергій Гемберг є співвласником торгової марки "Телепортус".  

Читайте також