Що відомо про нового голову Нацполіції України?

Фото - відкриті джерела

Новим головою Нацполіції України став Ігор Клименко.

Народився 25 жовтня 1972 року у Києві. У 1994 році закінчив Харківський військовий університет, повідомляє департамент комунікації МВС України. До 1997 проходив військову службу у ракетній військовій частині. Заочно закінчив Одеський державний університет та отримав кваліфікацію – психолог.

У 2014 році закінчив магістратуру Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ за спеціальністю «Правознавство». В органах внутрішніх справ служить з 1998 року, пройшов кар’єрний шлях від психолога Центру практичної психології Управління МВС у Харківській області до начальника Департаменту і заступника голови Національної поліції України. Учасник миротворчої операції на території колишньої Союзної республіки Югославія у Косово.

У 2014 році брав безпосередню участь в Антитерористичній операції на Донбасі. Координатор процесу реформування правоохоронного відомства у тісній співпраці з іноземними партнерами. Нагороджений відомчими відзнаками МВС України та медаллю «Захиснику Вітчизни». 

Нагадаємо, у червні 2018 Ігор Клименко як заступник голови Нацполіції відвідував Рівне та був на відкритті ситуаційного відділу ГУ НП у Рівненській області.

Читайте також