Що зірки нам пророкують: гороскоп на червень 2023 року

Червень – найяскравіший, важливий, насичений місяць літа 2023. Час активності, наполегливості та рішучості. Деколи хочеться все спалити на своєму шляху, розштовхати ліктями, висловити все «лоб у лоб»! Але саме цього місяця намагайтеся уникати подібних дій і стежте за своїм мовленням. Це допоможе залучити до свого життя те, чого вам не вистачає для досягнення мети. 

2 та 3 червня аспект кохання та просвітління між Венерою та Нептуном. Цей гармонійний зв'язок планет сприяє розкриттю та розвитку талантів, романтичним взаєминам, розвитку бізнесу в галузі мистецтва, естетики та косметології. Життя — це рух. Однак, всі щасливі шанси можуть бути втрачені, якщо виявляти лінощі.

Повня у Стрільці 4 червня о 06:41 за київським часом включає філософське мислення, дає прагнення через поняття духовності розуміти навколишній світ, розширювати світогляд, подорожувати та застосовувати ці знання та мудрість на практиці. Активні енергії Стрільця дають виняткову швидкість, проникнення в інформаційні потоки та здатність відкривати нове, раніше непізнане, революційне та нестандартне. Інтелектуальний розвиток людини, моральні традиції додатково забезпечують стабільність.

5 червня з'єднання Меркурія та Урана у Тельці не лише посилює прагнення до незалежності, а й сприяє появі революційних ідей. Якщо вдасться подолати напруження у взаєминах (хоча це дуже непросто найближчими днями), то можна зробити якісний прорив у фінансовій сфері. О 16:46 Венера входить на знак Лева і одразу ж утворює опозицію з ретро-Плутоном, вплив цього аспекту протримається ще кілька днів. Це час ревнощів та взаємних претензій, дуже непростий для сфери особистих і ділових взаємин. Один партнер порушує особисті межі іншої людини, негативно впливає різними способами, допускає жорстокість з метою придушення його волі. 5 – 8 червня проблеми також виникають через відсутність згоди з фінансових питань.

9 червня гармонійний аспект Меркурій – Нептун допомагає подолати труднощі попередніх днів, знайти загальне рішення, корисне всім учасників взаємин.

11 червня о 12:45 Плутон повертається на знак Козорога, утворює гармонійний аспект із Меркурієм у Тельці, що сприяє фінансовим справам та вирішенню майнових питань. О 13:26 Меркурій входить у знак Близнята, де має сильний статус – управління. Транзит триватиме до 27 червня. Енергетичне тло сприятливе для роботи з документами, залагодження паперових справ, отримання різних допусків та дозволів.

11 і 12 червня напруженість Юпітер  Венера дає невдоволення собою і всім, що відбувається навколо. Завищені очікування призводять до появи комплексів та психологічних розладів. Намагайтеся не влазити у борги, планувати свої витрати відповідно до своїх фінансових можливостей.

15 червня напруга Меркурій  Сатурн принесе труднощі та перешкоди протягом дня. Проблеми стосуються переважно сфер навчання, кар'єри, комунікацій та спілкування з оточенням.

З 16 червня формується поєднання Марс  Чорний Місяць, точний аспект 21 червня. У другій половині червня кармічні теми виходять першому плані, градус напруженості поступово зростає. Для сфери взаємин дуже складний і тривожний період. Венера наближається до Чорного Місяця та Марса – планетарні взаємодії створюють конфліктну атмосферу, часом навіть небезпечну. Багато залежить від духовного розвитку людини, усвідомлення свого призначення, розуміння причинно-наслідкових зв'язків між власними діями, рішеннями та їхнім результатом.

 

18 червня молодик у Близнятах о 07:37, Сатурн та Юпітер у гармонійному аспекті – сприятливий початок нового місячного місяця.Усі питання, пов'язані з документами, поїздками, питаннями купівлі-продажу, рухатимуться швидше. Цей молодик як ковток свіжого повітря на тлі напружених кармічних аспектів Марс – Чорний Місяць – Венера. Вплив інформаційного поля людей значно збільшується. З'являються нові герої, гасла та заклики, життя вирує, всі процеси прискорюються, але, найімовірніше, вони мають так звані «підводні камені».

19 червня напружений аспект Сонце – Нептун заважає тверезо оцінити реалії навколишнього світу та адаптуватися до обставин, що стрімко змінюються. Краще нічого важливого не робити до 22 червня.

21 червня о 17:58 кардинальна точка року – Літнє Сонцестояння, тобто. Сонце входить у знак зодіаку Рак. Цю щорічну подію часто пов'язують із різними прикметами та повір'ями. Люди багато століть надавали особливого значення цій події короткої ночі та довгого дня. Час регенерації, відновлення, виконання бажань. Перший світанок після моменту інгресії Сонця на знак Рака, також, має потужну енергію. Сонце в ці два дні особливо впливає на людей, як правило, позитивно позначається на стані їхнього здоров'я та настрої.

22 червня гармонійний аспект Меркурій – Марс наділяє енергійністю та діловою хваткою,сприяє складанню іспитів, навчанню, поїздкам; допомагає зробити рішучий крок уперед.

26 червня напружений аспект між Меркурієм та Нептуном – день протиріч, сумнівів, помилок. Не варто розпочинати серйозні розмови, тому що партнери не хочуть розуміти одне одного.

27 червня о 03:23 інгресія Меркурія на знак Рака, Марс та Уран у напруженому аспекті. Тенденції попереднього дня тривають, тільки люди ще більше ображаються, вередують. Час стресів, занепаду сил, хаосу у справах, конфліктів. Небезпечно сідати за кермо цього дня.

28 червня з'єднання Венери та Чорного Місяця у Леві. Цей день може стати критичним для любовних взаємин, якщо давно щось не так. Все таємне стає явним, а затаєне – відомим. В одну мить можна втратити роками напрацьовану репутацію, а також те, до чого так довго йшли і, здавалося, вже наблизилися.

29 червня гармонійний аспект Сонце — Сатурн дає останній шанс все виправити, упорядкувати своє життя, виправити припущені раніше помилки.

Читайте також