Шість знаків Зодіаку, несумісних у коханні: на них можуть чекати великі труднощі

Кожна людина індивідуальна і має особливі риси характеру. Не всі сумісні в парі й можуть розлучитися через різні погляди на життя.

Експерти із зірок видання Сosmopolitan назвали пари за знаком зодіаку, на яких чекають великі труднощі у стосунках. Хто потрапив до списку.

Овен та Риби

Овен допитливий і прямолінійний. Він ненавидить обминати гострі кути в розмовах, вважаючи, що це марна трата часу. Нерішучість Риб може дратувати його. Крім того, Риби дуже чутливі до слів і легко можуть образитися через дрібниці, що ускладнить ситуацію.

Телець та Скорпіон

Телець любить комфорт і цінує стабільність. Це впертий знак, що твердо стоїть на ногах. А Скорпіон – знак руйнування та відродження, який обожнює авантюри. Їхні стосунки від початку приречені на крах, тому що у них зовсім різні цілі.

Близнюки та Козеріг

Близнюки люблять спілкування і ніколи не відмовляться від веселого проведення часу в компанії. Вони дуже мінливі за характером і можуть діяти імпульсивно. Козероги віддають перевагу тиші та самоті й довго зважують рішення.

Рак та Стрілець

Рак любить проводити час удома, не залишаючи своєї зони комфорту. Він часто живе минулим і витає у мріях. Стрілець любить нові знайомства, подорожі та заняття спортом – він просто не може всидіти на місці. Цій парі не знайти порозуміння.

Діва та Лев

Діва – дуже закритий у собі знак, якому важко довіряти людям. Він має велику здатність до аналізу й уважний до деталей. Лев любить жити миттю і не думає про завтрашній день. Усі рішення він ухвалює спонтанно.

Водолій та Терези

Терези не уявляють собі життя на самоті. Для них на першому місці сім'я, вони готові відмовитися від подорожей та кар'єрних амбіцій заради сімейного затишку та дітей. Водолії – дуже незалежні й терпіти не можуть обмежень. Вони впевнені, що шлюб – не для них.

За матеріалами OBOZREVATEL

Читайте також