Школярі з Рівненщини – переможці Всеукраїнського зимового збору юних рятувальників (ФОТО)

9 - 14 січня 2018 року у селі Буковець, Верховинського району, що на Івано-Франківщині, відбувся зимовий навчально-тренувальний збір юних рятувальників «Буковець-2018» Всеукраїнського громадського дитячого руху «Школа безпеки». У ньому взяли участь понад 180 дітей з усіх регіонів України.

Програма збору включала проведення майстер-класів від професійних рятувальників, навчально-тренувальних занять з проведення рятувальних робіт в умовах надзвичайних ситуацій у зимовий період (техніка та тактика гірських сходжень, техніка пересування по снігу та ін.


Підсумком збору стало проведення змагань з юнацького багатоборства «Пошуково-рятувальні роботи у зимовий період». Приємно відзначити, що переможцями Всеукраїнського зимового навчально-тренувального збору юних рятувальників «Буковець-2018» у старшій віковій групі стала команда Рівненської області, сформована із вихованців Оржівського НВК «школа-колегіум» Василя Кондрачука, Олега Петрика, Андрія Трофімчука, Вадима Гончука, Любові Якименко та Діани Фісянчук.


Крім того, Василь Кондрачук та Любов Якименко стали абсолютними переможцями в особистому заліку на смузі перешкод.

 

Читайте також