Шосту добу над Рівненщиною вирує циклон Волкер: шляховики розповіли про ситуацію на дорогах (ФОТО)

Вже шосту добу Рівненщина бореться із циклоном "Волкер". 113 машин та механізмів, включаючи важку гусеничну техніку, а також 130 робітників та інженерів підрядних організацій всю ніч ліквідовували наслідки стихії на державних дорогах в межах Рівненщини. Про це інформують у Службі автомобільних доріг області. 

"На більшості проблемних ділянок роботи вже завершені, або з високим ступенем виконання. Внаслідок стихії на окремих ділянках державних доріг утворились снігові замети заввишки подекуди у два і більше метри. Лютий мороз і шквальний вітер значно ускладнюють роботу підрядників", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що до ліквідації стихії долучилась техніка військ підтримки ЗСУ та лісівників. Всі роблять все можливе, аби максимально швидко відновити безпечний та комфортний рух мережею доріг Рівненщини.

Служба автодоріг області координує дії своїх підрядників з профільним департаментом ОДА, щоб підрядні організації відповідальні за утримання місцевих доріг кущовим методом максимально швидко забезпечували проїзд місцевими дорогами – відгалуженнями від державних доріг.

Читайте також