Шойгу в реанімації з інфарктом, 20 генералів заарештували: у Росії почали "розбір польотів"

У Росії після феєричного провалу наступу на Україну розпочали карати тих, хто був за це відповідальний.

Зокрема, за інформацією російсько-ізраїльського громадського діяча Леоніда Невзліна, міністр оборони Росії Сергій Шойгу з обширним інфарктом потрапив у реанімацію.

За його інформацією, Шойгу в реанімації підключений до приладів, а сам інфаркт, за чутками, міг виникнути не з природних причин.

— Шойгу вибув із гри, можливо, він стане інвалідом, якщо виживе. У нього раптом стався великий інфаркт, він у реанімації, підключений до приладів. Ходять чутки, що інфаркт міг виникнути не з природних причин, – повідомив Нєвзлін.

Також джерела Нєвзліна повідомляють про масові арешти серед найвищого військового керівництва держави-окупанта. Зокрема, повідомляється про затримання щонайменше 20 штабних генералів – нібито за звинуваченням у розкраданні коштів в армії, що призвело до нищівного краху бліцкригу Росії у війні проти України.

— Тут все зрозуміло – тотальне розкрадання коштів на підготовку українського керівництва та населення до урочистої зустрічі армії “визволителів” із Росії. З 2014 року вкрадено близько $10 млрд, виділених Путіним на підготовку бліцкригу.

Читайте також