Сирена та маячки не допомогли: у Рівному водій легковика не пропустив авто медиків (ФОТО)

Сьогодні в місті Рівне на вулиці Київській сталась дорожньо-транспортна пригода за участю легковика Dacia Logan та автівки медиків.

«Водій автомобіля Dacia Logan не надав перевагу в русі авто Citroën, бригади медичної допомоги, який їхав у зустрічному напрямку з увімкненою сиреною і проблисковими маячками синього кольору. Внаслідок зіткнення автомобілі зазнали механічних пошкоджень із матеріальними збитками», - зазначила речниця управління патрульної поліції у Рівненській області Наталія Кітюк.

Речниця УПП додала, що на керманича легковика склали протокол за ст. 124 КУпАП – вчинення дорожньо-транспортної пригоди.

У пресслужбі обласного центру екстреної медичної допомоги повідомили, що в аварію потрапив санітарний автомобіль Дубровицького медичного закладу. Однак, на місце події виїжджала і бригада обласного ЦЕМД. Вони оглянули водія легкового автомобіля (вік орієнтовно 66 років). Попередній діагноз - закрита-черепно мозкова травма, струс головного мозку. Від госпіталізації чоловік відмовився.

Фото УПП у Рівненській області.

Читайте також