Ситуація досі складна, подекуди - перемети: як на Рівненщині долали наслідки скандинавського циклону

На Рівненщині дорожники дві доби поспіль боролись із аномальними сніговіями та хуртовинами, що приніс скандинавський циклон. Подекуди на дорогах утворювались перемети. 

Наразі, як зазначають у Службі автомобільних доріг області, ситуація на дорогах досі складна, проте намагаються забезпечити доїзд шляхами державного значення. 

- Наразі проїзд дорогами державного значення на Рівненщині забезпечено, хоча друга хвиля скандинавського циклону принесла дорожникам чимало клопоту. Працювати довелося  важко всю ніч, - каже речник Служби автодоріг області Дмитро Леонтіюк 

За його словами, на дорогах усю ніч працювало та продовжує працювати більше 70 одиниць техніки та 80 працівників підрядних організацій.

- Зараз роботи сконцентовані над тим, аби привести до належного експлуатаційного стану всю мережу доріг. Також працює важка техніка, зокрема на тих ділянках доріг, де з ночі почали утворюватись перемети, щоб максимально розширити доїзд та зробити його комфортним для учасників дорожнього руху, - зазначив Дмитро Леонтіюк. 

Також він додав, що наразі додаткові організації до роботи не залучались і не планується. 

Читайте також