Скандал з макаронами: начальник управління освіти Рівного попросив відсторонити його від посади

У Рівному скандал із закупівлею макаронів наробив шуму. У соцмережах виникло багато дикусій щодо вартості макаронних виробів, адже вона вища, ніж у магазинах.

Сьогодні, 12 лютого, начальник управління освіти Рівного Богдан Турович публічно попросив про відсторонення від посади та проведення службового розслідування щодо закупівлі макаронів у дитячі садки.

"Шановні жителі Рівненської міської територіальної громади, з метою уникнення політичних спекуляцій та об’єктивного розслідування, звертаюсь до міського голови Рівного Олександра Третяка з проханням відсторонити мене від виконання обов’язків та призначити службове розслідування щодо закупівлі макаронів, проведеної управлінням освіти", - написав Богдан Турович на свої сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, нещодавно видання “Наші гроші”зробило публікацію про закупівлю макаронів у навчальні заклади Рівного. У матеріалі вказали вартість продуктів - 128 грн за кілограм. Начальник управління освіти Богдан Турович записав відеозвернення, де пояснив, що закупівля була макаронів з твердих сортів пшениці до дитсадків була, але за ціною не 154 гривні, а 109. Йдеться про 205 кілограмів на суму в 22 тисячі.

Читайте також