Скандал з повісткою журналісту "Слідство Інфо": Сирський наказав провести перевірку

Українська розслідувальна редакція заявила, що на її журналіста намагалися здійснювати тиск через працівників ТЦК. Ситуацію прокоментував Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський.

Власне, у незалежній агенції "Слідство?Інфо" припускають, що за цим стоять певні особи СБУ, які до мобілізації жодного стосунку не мають.

Головнокомандувач Збройних Сил наголосив, що результати перевірки, яку доручили провести генералові-лейтенанту Олександрові Павлюку, визначить подальшу долю цієї справи. Він є командувачем Сухопутних військ.

"За матеріалами, опублікованими організацією "Слідство?Інфо", я визначив завдання командувачу Сухопутних військ ЗСУ провести службову перевірку. За результатами службової перевірки ухвалюватимуть відповідні рішення",
– йдеться у повідомленні.

Сирський зазначив, що Збройні Сили України засуджують будь-які випадки порушень з боку військових посадових осіб, дякуючи українським ЗМІ за антикорупційну діяльність.

Водночас він акцентував на важливості внеску журналістів у боротьбу з російськими загарбниками. І йдеться не лише про протистояння в інформаційному просторі, а й – на полі бою.

Читайте також