Скандально відомому рівненському депутату вночі спалили авто (ФОТО)

Сьогодні вночі близько 2 години у Рівному на вул. Хліборобів, 1а сталася пожежа. За попередньою інформацією, її причиною став підпал.

Внаслідок вогню повністю згорів позашляховик марки «Mercedes-Benz GL 500» та частково пожежа пошкодила приватний житловий будинок, де перебував лише один власник, зокрема стіни, двері, речі домашнього вжитку та побутову техніку.

На місце події приїхали рятувальники, які і ліквідували вогонь. Наразі працівники поліції з’ясовують усі обставини та причини пожежі.

Цікаво, що і спалений автомобіль, і підпалений будинок належать 40-річному рівнянину. Ним виявився скандально відомий депутат Рівненської міської ради Олександр Бабат, якого звинувачують у приховуванні смерті будівельника Андрія Артвінського, що працював на будмайданчику торгового комплексу на вул. Київській навпроти автовокзалу. До слова, замовником цього будівництва був саме Бабат.

Примітно, що зниклого безвісти будівельника знайшли мертвим в лісовому масиві біля села Олександрія Рівненського району рівно рік тому - 14 грудня. А у кримінальному провадженні щодо його зникнення фігурує автомобіль «Mercedes-Benz GL 500» - саме такий, який і спалили сьогодні вночі на подвір’ї підозрюваного депутата. Начебто, саме на цьому автомобілі тіло мертвого будівельника і вивезли у ліс.

Депутату Рівнеради Олександру Бабату оголошено про підозру у приховуванні тяжкого злочину (ч. 1 ст. 396 ККУ). Проте він свою вину не визнає. Триває суд.

Нагадаємо, що 35-річного будівельника Андрія Артвінського востаннє бачили живим увечері 2 грудня 2016 року. З тих пір з ним не було зв’язку, а вже через 12 днів – 14 грудня 2016 року – його знайшли мертвим в лісі неподалік Рівного. Підозрюють, що через нещасний випадок будівельник загинув на будмайданчику. А Олександр Бабат, який є замовником будівництва, аби приховати факт смерті на робочому місці, ймовірно, вивіз його тіло в ліс. Слідство і досі триває.

Читайте також: БАБАТ. ЗАКОН НЕ ПИСАНИЙ

Марина НАЗАРЧУК

 

Читайте також