Скандальну будівлю у Здолбунові, яку продавали за 500 гривень, придбали за 2,5 мільйони

Регіональне відділення Фонду державного майна України по Рівненській та Житомирській областях знайшло інвестора для будівлі управління статистики у Здолбунові.

У аукціоні з приватизації нежитлової будівлі, будівлі управління статистики загальною площею 469,7 кв.м., за адресою: 35705, Рівненська область, Здолбунівський район, м. Здолбунів, вул.Пушкіна,44, який було проведено 12 жовтня у системі ProZorro. У продажі взяли участь 11 учасників. Ціна зросла з  494 грн. до 2 млн. 50 тис. грн. 

5 листопада було підписано договір з переможцем - Олександром Панасюком, який сплатить в бюджет 2 млн. 460 тис. грн з урахуванням ПДВ.

Нагадуємо, що раніше у ЗМІ даний аукціон набув широкого розголосу, у зв’язку з низькою стартовою ціною, яка відповідно до законодавства була встановлена на рівні балансової вартості. Крім того, керівник регіонального відділення Фонду державного майна України Кирило Бережний раніше у інтерв’ю Рівне медіа, повідомляв, що завдяки такій стартовій вартості, очікується велика кількість учасників та ціна на аукціоні щонайменше близько мільйона гривень. 

Читайте також