Смертельна ДТП на Рівненщині: тіло загиблого водія затисло в понівеченому авто (ФОТО)

Сьогодні, у понеділок, 20 липня, близько о пів на 18 годину на Рівненщині на міжнародній автотрасі "Київ-Чоп" неподалік села Крилів Корецького району трапилась ДТП.

За інформацією правоохоронців, які працювали на місці пригоди, позашляховик "BMW X5", за кермом якого перебував 35-річний чоловік з Дніпра, злетів з дороги у кювет, протаранивши металевий відбійник, який протягнув за собою ще близько 50 м у лісосмугу, де на додачу в'їхав у дерева.

Внаслідок ДТП водій отримав травми, несумісні з життям, та помер на місці. Його тіло з зім'ятого автомобіля деблокували рятувальники за допомогою спеціального обладнання. 

Крім цього, в салоні позашляховика також перебувала 36-річна пасажирка, жителька села Новоолександрія Дніпропетровської області. У неї діагностували політрамву, закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, перелом шийки стегна, гематоми та забої. Наразі вона перебуває у Корецькій райлікарні. Медики оцінюють її стан як тяжкий.

За цим фактом у поліції відкрили кримінальне провадження та розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.

Читайте також