Сьогодні БК «Рівне» зіграє проти столичної команди

Дводенне протистояння жіночої команди БК “Рівне” проти столичних команд. У суботу та неділю до Рівного завітають лідери чемпіонату, команди, що посідають перше та друге місце турнірної таблиці. У суботу, 16 лютого, о 16:00 БК “Рівне” чекає своїх вірних уболівальників на гру проти “Динамо-НПУ”, команди, що лідирує на сьогоднішній день в чемпіонаті.

Це третє протистояння між нашими командами. Вперше суперники зустрілися 21 жовтня, у Рівному. Тоді гості впевнено відіграли стартову десятихвилинку 29:18, в принципі і став запорукою успіху динамівок, які завершили матч на свою користь 87:79. Як і в тому матчі, так і загалом в чемпіонаті “забивною силою” столичної команди є американські легіонерки Франека Холл – 23 очки, Андреона Кийс – 27 очок. Цікаво, але в тій грі у рівнянок очки набирали лише шість баскетболісток, і навіть на фоні легіонерок “Динамо”, найрезультативнішою в матчі стала Вікторія Шматова – 29 очок та 8 результативних передач.

З точністю до навпаки проходила друга зустріч цих команд, яка відбулася у Києві. Рівнянки стартували з ривка 8:0, а далі намагалися тримати перевагу, але не змогли цього зробити. Ще за 6 хв до кінця четвертої чверті на табло було 45:45, але на фініші матчу перевага господарок становила 8 очок 60:52. В цій грі легіонерки “Динамо” Ешлі Ніколь Моріссет та Андреона Кійс принесли команді по 14 очок. У рівнянок суперрезультативність видала Людмила Спиридонова 18 очок та 13 підбирань. Ще один дабл-дабл для команди заробила Тетяна Гаврильчик – 10 очок, 15 підбирань. А от Вікторія Шматова відносно швидко залишила майданчик за п’ять фолів.

Загалом в чемпіонаті динамівки відіграли 21 гру, і зазнали трьох поразок при 18 перемогах. Двічі вони програли “Київ-Баскету” та одного разу на виїзді “Чайці”.

Тож, сьогодні у БК “Рівне” дуже сильний та важкий суперник, але, як би там не було, з ними можна грати та перемагати. В очних зустрічах з киянками, наша команда виглядала достойно, і в обох матчах не вистачало геть трішки, щоб схилити шальки терезів на свою користь. Можливо аншлагу вірних уболівальників та шаленої підтримки у залі? Сьогодні можна спробувати перевірити цю теорію. Запрошуємо усіх наших вірних уболівальників заповнити трибуни Спорткомплексу “ДЮСШ-4” та допомогти команді здобути одинадцяту перемогу в цьогорічному чемпіонаті. Традиційно для наших уболівальників з інших міст та країн, пропонуємо підтримати команду у відеотрансляції.

Нагадаємо, що у неділю, 17 лютого о 14:00 в Спорткомплексі “ДЮСШ-4”, жіноча команда БК “Рівне” прийматиме діючого Чемпіона України “Київ-Баскет”.

Читайте також