Сьогодні - День сім'ї: щирі привітання зі святом

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

В Україні та світі сьогодні, 15 травня, відзначають світле свято - Міжнародний день сім'ї (International Day of Families).

Обирайте привітання для своїх рідних:

Бережіть сім'ю, без неї нікуди, тільки близькі люди допоможуть і зрозуміють в будь-якій ситуації. Без сім'ї життя порожнє і самотнє, так нехай поруч з тобою завжди будуть твої кохані близькі. З Міжнародним днем сім'ї!

***

День сім'ї, особливе свято! Бажаю, щоб дім був повною чашею, панувала довіра, підтримка, любов! Нехай гармонія буде у вашій владі! Терпіння, щастя і сил боротися з будь-якими негараздами!

***

Вітаємо з днем сім'ї! Бажаємо щастя і міцного здоров'я дорослим і діткам. Нехай у Вашому домі завжди буде мир і порядок. Щоб ви завжди радували і розуміли один одного.

***

Сім’я — це те гніздо, з якого,
Пташенята летять у політ,
Але до гілля якого
Вертають крізь далеч літ.
Щоб знову в гніздечку тому
Ще побувать хоча б мить,
Бо що є рідніше дому?
Тож сім’ї ваші бережіть.
Згадуйте добрим словом,
Увагою не обійдіть,
Зігрійте ласкою, любов’ю,
або й сльозами окропіть.
Так дерево сильнішим стане
І буйним цвітом зацвіте,
Огорне ніжно вас гілками
Й корінням глибше проросте.

***

У світі багато чудес і дивовижних місць, але як би не було цікаво за сімома морями, людина завжди буде прагнути повернутися до свого домашнього вогнища, до своєї сім'ї. Всі скарби світу нізащо не зрівняти з ласкавими маминими обіймами, ніжним цілунком дружини і щасливою дитячою усмішкою. Вітаю вас з Міжнародним днем сім'ї, будьте завжди здорові й щасливі, любіть і підтримуйте одне одного — цим ви обов'язково зробите світ трішечки кращим!

***

Є гарне прислів'я про те, що одну гілочку переламати легко, а ось коли вони зібрані в пучок — навряд чи. Ось так і з сім'єю. Разом куди легше протистояти життєвим негараздам, знаходити виходи, боротися... А як солодко ділити перемоги з рідними людьми! Сьогодні, в День сім'ї, прийміть найщиріші побажання миру та злагоди. Нехай у вашій родині завжди панують любов, взаємодопомога і взаєморозуміння!

***

Справжня цінність у житті — це рідні та близькі люди. Вітаю з Днем сім'ї та бажаю взаєморозуміння, щастя, райдужних планів і безлічі цікавих занять. Нехай сім'я завжди буде міцною скелею, захистом від негараздів і розрадою в біді. Любові, краси, світлого майбутнього, достатку і спільного розвитку!

 

Читайте також