Сьогодні у Малій академії наук - День відкритих дверей

Сьогодні до 16:00 рівнян запрошують відвідати День відкритих дверей Малої академії наук.

Якщо 9 вересня Ви ще не знаєте, що нового підготував для Вас Всесвіт, то Рівненська Мала академія наук учнівської молоді відчиняє двері в науку, цікаву, сміливу, молоду!

Що таке Мала академія наук (МАН)? 
Це місце, де юні дослідники шукають істину, де вирує нестримний експериментальний дух, жага творчості й відкриттів, де старші працюють разом із молодим поколінням для майбутнього. 

Хто займається в МАН?
Той, кому в 12 років уже мало шкільних знань про світ, хто шукає відповіді на питання, кому цікаво працювати й не страшно відкривати нове.

Хто викладає в МАН?
Такі ж непосидючі дорослі, що не зупиняються на досягнутому, кому цікаво працювати з юними дослідниками й ділитися з ними своїми шляхами пошуку.

Чому МАН − це круто?
Усе незвичне, що виводить із зони комфорту – чудова нагода для задоволення власного «Я», самоствердження, а отже, виокремлення себе як неповторної особистості, але в колективі таких же дослідників-чомучок.

Отже, якщо 9 вересня хочете зазирнути туди, де науковцями можна стати ще в шкільному віці, Рівненська Мала академія наук учнівської молоді запрошує на День відкритих дверей! 
Захід відбуватиметься з 9.00 до 16.00 за адресою: вулиця Симона Петлюри, 17, м. Рівне.

Читайте також