Сьогодні у Рівному - баскетбол

https://www.bcrivne.com

Заключний офіційний матч у 2018 році для Баскетбольного клубу “Рівне”. Жіноча команда у першій чвертьфінальній грі Кубку України прийматиме “Чайка-ДЮСШ” з Бердянська. Гра відбудеться у Спорткомплексі “ДЮСШ-4” у середу та розпочнеться о 19:00. Запрошуємо усіх любителів баскетболу підтримати команду у цьому важкому передноворічному поєдинку.

Окрім протистояння між командами Рівного та Бердянська місце у “Фіналі чотирьох” також отримають переможці пар “Франківськ-ПНУ” – “Київ-Баскет”, “Інтерхім-СДЮШОР” – “Динамо-НПУ”, а також переможець пари 1/8 фіналу “Франківськ-ПНУ-2” – СБК “Львів”, який зіграє проти “НУБІП Україна”.

“Чайка-ДЮСШ” з Бердянська до чвертьфіналу дісталася відносно легко. На стадії 1/8 фіналу вони двічі невимушено обіграли СДЮСШОР№5-ДВУФК з Дніпра. Спершу на виїзді 96:47, а потім на власному майданчику 53:42.

Жіноча команда БК “Рівне” також не надто багато зусиль доклала, щоб дістатися чвертьфіналу. На стадії 1/8 фіналу підопічні Валерія Жартуна двічі розгромили столичну команду “Ladies Legion”. Обидві гри відбулися в Рівному, перша гра завершилась з рахунком 111:39, а повторна 86:53.

БК “Рівне” та “Чайка-ДЮСШ” провели найбільше офіційних матчів між собою за всю коротку дворічну історію рівненського клубу. Нагадаємо, що минулого сезону, окрім чотирьох матчів у регулярному чемпіонаті, БК “Рівне” та “Чайка-ДЮСШ” провели між собою п’ятиматчеву серію за третє місце, і саме в заключній грі рівнянки вибороли бронзові медалі Чемпіонату України. В цьогорічному чемпіонаті команди також вже зустрічалися. 30 листопада у Рівному, господарки зуміли обіграти суперниць з рахунком 67:60.

Нагадаємо, що переможець чвертьфінальної серії визначиться за підсумками двох матчів. Вже четвертого січня команди зіграють повторну гру у Бердянську. У випадку, якщо команди обміняються перемогами, то місце у півфіналі дістанеться тому, хто матиме позитивну різницю забитих та пропущених очок за підсумками двох ігор. Тож, в обох матчах боротьба триватиме за кожен м’яч, за кожен кидок від стартового вкидання м’яча до фінальної сирени!

Такий баскетбол не можна пропускати!

Наші дівчата зроблять все можливе, щоб завершити рік перемогою, а ще вони хочуть, щоб вона відбулася у переповненому нашими вірними уболівальниками Спорткомплексі ДЮСШ-4.

Дивитися трансляцію можна за посиланням. 

Читайте також