Сьогодні в Рівнераді засідатиме комісія із питань міського господарства: порядок денний

Ілюстративне фото

19 лютого о 14:00 в 410 каб. (вул. Соборна, 12-А) відбудеться засідання постійної комісії з питань міського господарства (голова постійної комісії Н. Поліщук).

Порядок денний засідання

постійної комісії з питань міського господарства

1. Про звіт про виконання бюджету міста Рівного за 2017 рік. (Шульга В.О. -  начальник Управління бюджету і фінансів)

2. Про зміни до бюджету міста Рівного на 2018 рік. (Шульга В.О. -  начальник Управління бюджету і фінансів)

3. Про затвердження переліку капітальних видатків бюджету розвитку міста Рівного на 2018 рік. (Шульга В.О. -  начальник Управління бюджету і фінансів)

4. Про затвердження Порядку оприлюднення інформації про діяльність суб’єктів господарювання комунальної власності м. Рівне та Переліку інформації про діяльність суб’єктів господарювання комунальної власності міста Рівне, яка підлягає обов’язковому розміщенню на офіційному сайті Рівненської міської ради. (Бляшин М.С. – депутат Рівненської міської ради 7 скликання)

5. Про внесення змін до структури Рівненської міської ради та її виконавчих органів. (Костюк Т.В. – начальник відділу з питань служби в органах місцевого самоврядування та кадрової роботи).

6. Про внесення змін до Міської програми «Спортивний майданчик» на 2015 – 2019 роки, затвердженої рішенням Рівненської міської ради від 27.11.2014 № 4642. (Шевчук А. С. – начальник Управління у справах сімї, молоді  та спорту)

7. Про заходи захисту безпритульних котів від жорстокого поводження у місті Рівному. (Лапюк В.М. – заступник начальника Управління житлово-комунального господарства)

8. Повторний розгляд. Про погодження обслуговуючому кооперативу «ЗВ» заяви про наміри. (Кирея М. І. - начальник Управління економіки міста)

9. Про внесення змін і доповнень до Муніципальної програми сталого розвитку м. Рівного на 2018 – 2022 роки, затвердженої рішенням Рівненської міської ради від 15.12.2017 № 3711.  (Кирея М. І. – начальник Управління економіки міста)

10. Про внесення змін до Програми термомодернізації багатоквартирних будинків міста Рівного на 2017 – 2020 роки, затвердженої рішенням Рівненської міської ради від 27.04.2017 № 2685 (зі змінами). (Кирея М. І. – начальник Управління економіки міста)

11. Повторний розгляд. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення в оренду земельних ділянок ПрАТ «Рівнеобленерго» на вул. Будівельників, 2 б (на земельних ділянках знаходяться об’єкти передачі електричної та теплової енергії). (Таргоній С.Г. - начальник Управління земельних відносин)

12. Про надання  Приватному акціонерному товариству "Рівнеобленерго" згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) в межах м. Рівного. (Таргоній С.Г. - начальник Управління земельних відносин)

13. Повторний розгляд. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Кавказькій, 32-Б, цільове призначення якої змінюється, ТзОВ «Ажур» ЛТД (на земельній ділянці знаходиться нерухоме майно). (Таргоній С.Г. - начальник Управління земельних відносин)

14. Повторний розгляд. Про передачу в постійне користування ОСББ «Лабунського» земельної ділянки на вул. Анатолія Лабунського, 1, 1-А, 3, 5, (на земельній ділянці знаходиться об’єкт нерухомого майна). (Таргоній С.Г. - начальник Управління земельних відносин)

15. Повторний розгляд. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення в постійне користування земельної ділянки на вул. Соборній, 304 ОСББ «Весняна Флора» (на земельній ділянці знаходиться нерухоме майно). (Таргоній С.Г. - начальник Управління земельних відносин)

16. Повторний розгляд. Про припинення права оренди земельної ділянки, розірвання договору оренди землі та передачу в постійне користування ОСББ «Курчатова 1-Б» земельної ділянки на вул. Курчатова, 1-Б (на земельній ділянці знаходиться об’єкт нерухомого майна). (Таргоній С.Г. - начальник Управління земельних відносин)

17. Повторний розгляд. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування на вул. Степана Бандери, 2-В Рівненському обласному виробничому комунальному підприємству водопровідно-каналізаційного господарства «РІВНЕОБЛВОДОКАНАЛ». (Таргоній С.Г. - начальник Управління земельних відносин)

18. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування на вул. Словацького, 10 КЗ «Рівненський обласний центр з надання соціальних послуг» Рівненської обласної ради (на земельній ділянці знаходиться нерухоме майно). (Таргоній С.Г. - начальник Управління земельних відносин)

19. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення в постійне користування комунальному підприємству «Спецкомбінат – ритуальна служба» Рівненської міської ради земельної ділянки на вул. Енергетиків, 33. (Таргоній С.Г. - начальник Управління земельних відносин)

20. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення в постійне користування комунальному підприємству «Спецкомбінат – ритуальна служба» Рівненської міської ради земельної ділянки на вул. Озерній. (Таргоній С.Г. - начальник Управління земельних відносин)

21. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення в постійне користування комунальному підприємству «Спецкомбінат – ритуальна служба» Рівненської міської ради земельної ділянки на вул. Дубенській.  (Таргоній С.Г. - начальник Управління земельних відносин)

22. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення в постійне користування комунальному підприємству «Спецкомбінат – ритуальна служба» Рівненської міської ради земельної ділянки на вул. В’ячеслава Чорновола. (Таргоній С.Г. - начальник Управління земельних відносин)

23. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки на вул. Корольова, 27 ППФ «Укравтотехпром» (на земельній ділянці знаходиться об’єкт нерухомого майна). (Таргоній С.Г. - начальник Управління земельних відносин)

24. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення в постійне користування комунальному підприємству «Рівнеелектроавтотранс» Рівненської міської ради земельної ділянки на вул. Богоявленській (в районі кінцевої зупинки тролейбусного маршруту № 7)  (вільна від забудови земельна ділянка). (Таргоній С.Г. - начальник Управління земельних відносин)

25. Про надання згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки Підприємству споживчої кооперації "Хлібокомбінат Рівненської райспоживспілки" на вул. Ґрунтовій, 2 (на земельній ділянці знаходяться об’єкти нерухомого майна). (Таргоній С.Г. - начальник Управління земельних відносин)

26. Доручення постійної комісії з питань бюджету, фінансів та управління комунальною власністю щодо заява гр. Герасимчук Т. М. про виділення коштів для надання матеріальної допомоги у зв’язку з пожежею (м. Рівне, вул. П. Могили, 25/19)

27. Різне. 

Читайте також