Спортсмен із Рівненщини став чемпіоном міжнародних змагань

фото - Фейсбук

23 - 25 листопада в м. Берегове Закарпатської області проходив 48-й міжнародний турнір "Спорт без кордонів", пише Дмитро Артюх

Змагання зібрали понад 600 юних борців. В цілому 53 команди, з них 38 - українські.

177 учасників - це спортсмени з інших країн (Молдова, Румунія, Литва, Угорщина, Чехія, Сербія, Словаччина, Німеччина, Боснія і Герцеговина).

У нас є ЧЕМПІОН !!! з Костополя Максим Демчук зайняв перше місце у ваговій категорії 58 кг. До речі, у цій категорії була чи не найбільша кількість учасників. Макс показав дуже видовищну та блискавичну боротьбу.

Наш Антон Оліфер зайняв третє місце у ваговій категорії 60 кг. Він пішов у старшу вікову групу та показав недитячу боротьбу, але поступився спортсмену з Молдови. Наш Дмитро Ковальчук посів третє місце у ваговій категорії 44 кг. Його сутички також були дуже достойними.

За крок до бронзової нагороди зупинились наші учні Захар Приданюк, Владислав Радіо та Ярослав Кулінич. Вони посіли п'яте місце.

Отже, змагання були дуже потужні, результатами ми всі задоволені. Дітям було цікаво позмагатися з однолітками з інших країн та обмінятися досвідом. А ще для дітей тут організували цікавий відпочинок та екскурсію містом. Всі повернулись додому у чудовому настрої!

Читайте також