Стало відомо, кого Карауш призначив керувати "Рівнеоблводоканалом"

Голова Рівненської облради Андрій Карауш призначив в.о. директора КП "Рівнеоблводоканал". Ним став головний інженер цього підприємства Андрій Грухаль. 

Про це йдеться у відповідному розпорядженні голови облради. 

- Покласти виконання обов’язків директора Рівненського обласного виробничого комунального підприємства водопровідно-каналізаційного господарства «Рівнеоблводоканал» з 15 серпня 2022 року на Грухаль Андрія Олександровича – головного інженера цього підприємства., - йдеться у розпорядженні. 

Андрій Грухаль народився 18 травня 1987 році у смт. Квасилів Рівненського району Рівненської області. 

У 2004 році закінчив гімназію м. Здолбунів, де здобував атестат про повну загальну середню освіту. З 2004-2010 рік навчався у Національному університеті водного господарства та природокористування за спеціальністю "Теплогазопостачання та вентиляція".

Із травня 2010 року по грудень 2018 року працював у ТОВ «Рівнетеплоенерго на посадах інженера відділу реалізації теплової енергії, провідного інженера виробничого-технічного відділу, начальника виробничого-технічного відділу, а з липня 2016 - року першого заступника директора. У грудні 2018 року звільнився з ТОВ «Рівнетеплоенерго» за згодою сторін. Із січня 2019 працює на посаді головного інженера РОВКП ВКГ «Рівнеоблводоканал». 

Нагадаємо, Андрія Карауша на черговій сесії облради 12 серпня обрали новим головою обласної ради.