Студент із Рівненщини посів третє місце у Всеукраїнській олімпіаді з англійської мови

Студент факультету міжнародних відносин Олег Бойко посів третє місце у Всеукраїнській олімпіаді з англійської мови для студентів закладів вищої освіти, де англійська не є спеціальністю, що відбувалась 15-16 травня цього року в Національному університеті «Львівська політехніка». В обох турах олімпіади він показав високий рівень знань.  

Олег різнобічно розвинена людина, з широким колом інтересів. У відповідь на питання про головні зацікавлення він відповів: «В контексті своєї професійної та наукової практики цікавлюся безліччю тем та предметів. Серед найновіших інтересів ? антропологія та урбаністика. Окрім того, не можу не відзначити власну зацікавленість у політичному аспекті проблеми Косова, становлення зовнішньої політики Японії, культурної дипломатії. Багато часу приділяю подорожам та вивченню мистецтва в його різноманітних проявах ? від кінематографу та театру до літератури та живопису».

Вітаємо переможця, а також його наставника при підготовці до олімпіади ? кандидата філологічних наук, доцента кафедри міжнародних відносин Ірину Миколаївну Тимейчук і бажаємо їм подальших успіхів у навчанні та роботі!

Повідомляє прес-служба ОА

Читайте також